Bloker reklam do przeglądarki

Jaki wybrać bloker reklam? Wczesniej korzystałęm z ublock origin ale nie ma manifestuv3 to mam Adblocka : Surf the web without annoying pop ups and ads!
i ublock origin lite, ale i tak reklamy sie pojawiają w nowym oknie lub wyskakują nowe okienka

edit: w opcji rozszerzenia google wyłącza ublocka ale mozna je włączyć

To tylko kwestia czasu, kiedy wyłączą go (uBlocka) na stałe, bez możliwości ponownego włączenia.
Zainstaluj sobie AdGuarda.
https://forum.dobreprogramy.pl/t/chrome-wylaczyl-juz-ublock-origin/666517
Poza tym Firefox wspiera jeszcze wszystkie blokery.

Sprawdź czy jakieś rozszerzenie lub infekcja Windowsa nie otwiera tych okien.

wgrałęm ponownie ublock origin i już nie wyskakuja

A może zamiast zastanawiać się jaki wybrać bloker zastanów się jaką wybrać przeglądarkę. Wprawdzie nie napisałeś jakiej używasz ale bardzo łatwo się domyśleć. Zmień przeglądarkę bo pozostałe blokery czeka to samo.

Ja od siebie polecam AdGuard DNS. W router sklepach adresy:
94.140.14.14
94.140.15.15

Tyle. Teraz każde urządzenie w sieci ma bloker, nawet TV.

Mój film. Z udziałem Mesh Tenda Nova.

A czy ten AdGuard DNS ma funkcję DoH (DNS over HTTPS) tak jak np DNS Cloudflare 1.1.1.1? Jeśli nie ma to niestety ale odpada.

Tak, ma:

U mnie coś to DOH na PC chyba nie działało… Obejżyj ten fim.

1 polubienie

Dzięki.

Jaki macie przeglądarkę? Miałam podobne problemy, dopóki nie poszukałam przeglądarki z wbudowaną blokadą reklam. Na przykład Opera. Tam automatycznie włączony jest blokator reklam.

@savinskaM Na używam na PC Microsoft Edge. Na smartfonach z Androidem i iOS używam Chrome, ale mam tam też wgraną Edge. Podobnie na PC mam Chrome. Po to, by mieć wszystko wszędzie.

Safari w iOS nie lubię. Taka zamknięta, jak niegdyś Internet Explorer.

Chrome na iOS jest tak samo skopany jak Safari. Te same strony mają, takie same błędy. Pewnie mają wspólne elementy.