Sciagnolem gre combat arms i kaspersky mi ja zablokowal i nie wiem jak ja odblokowac.Usunolem instalke i jeszcze raz sciagnolem ale nic to nie dalo
P.S Prosze o pomoc
Sciagnolem gre combat arms i kaspersky mi ja zablokowal i nie wiem jak ja odblokowac.Usunolem instalke i jeszcze raz sciagnolem ale nic to nie dalo
P.S Prosze o pomoc
Musisz mieć w ustawieniach Kasperskiego blokowane programy czy coś. Ja już nie pamiętam bo siedzę już trochę na Linuksie. Trochę własnej ingerencji… 
Zresztą powinien się pytać czy ma blokować czy nie.
Za mało napisałeś ![]()
Mam kaspersky internet security 8.0.0.506 ale gdzie moge zmienic ten stan na niski poziom ograniczen.A jak wogóle odblokowac ta aplikacje bo gdy chce wlaczyc ta instalke to wyskakuje okno ze nie mam uprawnien a w prawym dolnym rogu wyskakuje kaspersky i pisze tam ze ta gra zostala zablokowana.Gdy pierwszy raz ja ta instalke wlaczylem to niechcialo mi sie czekac i wylaczylem laptoka a wtedy gdy juz nacisnalem przycisk zamknij w tym prawym dolnym rogu pojawilo sie czy zablokowac ta gre i ze ufam temu programowi i komputer sam wybral opcje zablokuj
Z tego wpisu wynika, że masz laptopa i wyskoczył problem z UPRAWNIENIAMI, czyli musisz mieć uprawnienia do administrowania na laptopie. Pewnie przy tym znowu wyskoczy problem, na jakim systemie operacyjnym pracujesz. Ja mam KIS 2010 (9.0.0.736). Polecam ci aktualizację do tej wersji.
Już pisałem poprzednim razem, że szukaj w ustawieniach , a następnie - w kontroli aplikacji. Tam jest lista aplikacji i jest zaznaczony jej status. 1).Zaufana; 2).Niski poziom ograniczeń 3). Wysoki poziom ograniczeń i 4). Zablokowane. W twojej wersji, zdaje się, jest to zaznaczone kolorami i znaczkami czy kółkami. Tam możesz zmienić ten status aplikacji. Druga możliwość to zaliczenie tej gry (aplikacji)do aplikacji zaufanych. Może ci ten artykuł pomoże na tej stronie: http://support.kaspersky.com/pl/kis2009 … =208279729.
Oprócz tego, jeżeli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem KIS 2009, to możesz zadać pytanie w dziale POMOCY w polskim oddziale firmy Kaspersky Lab logując się tutaj: http://support.kaspersky.com/pl/PersonalCabinet. A tutaj możesz ściągnąć w pliku pdf opis programu KIS 2009 - http://www.kaspersky.pl/download.html?s … rod_id=156 i tam powinny być informacje na temat ustawienia programu.
jestem administratorem na kompie a KIS mam 2009
Zaktualizuj go do wersji 2010,masz prawo na ważnej subskrypcji z 2009,możliwe że problem nie będzie się więcej pokazywał,po za tym 2010 jest wydajniejsze.W 2010 łatwiej jest zarządzać aplikacjami.
a gdzie moge zaktualizowac go do KIS 2010
Choćby z Vortalu naszego:Klik,pobierasz i uruchamiasz,instalator wykryje starszą wersję i automatycznie usunie,jeżeli nie będzie chciał usunąć to zastosuj do usuwania Revo Uninstaller,zastosuj usuwanie w trybie zaawansowanym,jeżeli w trakcie usuwania przez revo zostaniesz poproszony o restart-zignoruj to,usuń wszystko co znajdzie revo i dopiero wtedy wykonaj restart ręcznie.Potem nowa instalacja KIS 2010,w trakcie instalacji podajesz swój klucz z wersji 2009.Jeżeli pójdzie z automatu przez instalator KIS 2010 to prawdopodobnie nie będzie konieczności podawania klucza.