Witam serdecznie. Mam takie pytanie czy znacie dobry użyteczny filtr reklam/program blokujący reklamy dla Androida v.4.4.2 tak by nie wyświetlało mi dziwnych komunikatów o wirusach znalezionych w systemie itp.
I swoją drogą, jakich antywirusów używacie? Ile warty w sensie ochrony telefonu jest pakiet CM Security + CM Locker + CM Battery? Znacie jakieś odpowiedniki lub jeden które by w/w zawierał?
Nie ma sensu używać antywirusów na androidzie. Ja nie używam od kiedy mam Androida. Na forum z androidem gdzieś pisali o tym. A do blokowania reklam zainstaluj sobie to https://adblockplus.org/en/android-install
Używam w tej chwili w/w blokera reklam, właściwie to zainstalowałem go ale mam problem z konfiguracją. nie mogę zmienić ustawienia proxy ani nie mogę go skonfigurować ręcznie tzn. w ustawieniach sieci bezprzewodowej przy dotknięciu i przytrzymaniu ikony sieci z którą jestem połączony nie mam możliwości wybrać modyfikacji sieci i zmienić proxy. Albo źle szukam. Mam Sony Experia E3 z Androidem 4.4.2. Mógłby mi ktoś napisać krok po kroku jak to zrobić? Miałbym tą wielką serdeczną prośbę.