Czy idzie zablokowac jakies te shity ??
Wiem ze sp2 ma taka funkcje ,ale nie mam zainstalowane sp-2 i raczej nie bede mial
znacie jakies inne progsy lub cos w tym rodzaju co pozwoli zablokowac reklamki ??
Czy idzie zablokowac jakies te shity ??
Wiem ze sp2 ma taka funkcje ,ale nie mam zainstalowane sp-2 i raczej nie bede mial
znacie jakies inne progsy lub cos w tym rodzaju co pozwoli zablokowac reklamki ??
Np. Outpost ma taką funkcję. Ale to firewall z takim modułem.
Jednak najlepiej korzystać z alternatywnych przeglądarek. Najlepszy jest tutaj AdBlock do Firefoxa. Zablokujesz wszystko tak, jak chcesz.
Zobacz też tematy:
Jeśli chcesz mieć jak najmniej szitów to polecam SKPF i przeglądarke Avant Browser…Przeglądarka na bazie IE ale rozszerzona właśnie o blokade etc Choć jeśli chodzi o przeglądarki to mam TRZY. IE Firefox-a i AB, jest to dobra opcja, ponieważ gdy w jednej coś nie działa mam drugą itp. Lecz nie używam firefox-a dlatego, że do niego trzeba dogrywać plug-iny zaś w Avant Browserze wszystko jest orginalnie ‘zamontowane’
tak troszke sobie poczytalem i chyba nadszedl ten czas co trzeba zmienic przegladarke,
wychwalany jest firefox a wiec sproboje , tylko sie zastanawiam skad go pobrac,bo chcialbym juz z wszystkimi wtyczkami it.p.
A jeżeli przyzwyczaiłeś się do IE, to w cale nie musisz zmieniać przeglądarki.
Wyskakujące pop-up’y świetnie blokuje Google Toolbar, który posiada również najlepszą wyszukiwarkę na świecie
Polecam oraz pozdrawiam.
Ideą producentów Firefoxa było to, że przeglądarkę dostosowuje się do własnych potrzeb. Jest na początku “goła”, choć na pewno nie mniej uboga w funkcje od IE. http://www.mozillapl.org - tam znajdziesz prawie wszystko. Na innych zagranicznych stronach jest jeszcze więcej.
Natomiast Mozilla Suite - jest już z większościami opcji, jednak już nierozwijana. Lub Opera - rozwijana, z wieloma funkcjami już na starcie.
Niestety reklam nie.
Wiem
Ale odwołując się do wypowiedzi:
A service pack 2 blokuje w sumie tylko pop-up’y oraz kontrola nad instalowaniem komponentów Active-X.
Ja polecam właśnie Avant Browsera przeglądarka na silniku IE, i przy instalacji ma w sobie już wszystkie funkcje, które w FF musisz doinstalować
Ale…Twój wybór