Witam, …
Uprzedzając dyskusje nie będziemy robić czegoś takiego (zamykanie starych tematów albo kasowanie starych treści). Zdziwiłbyś się, jak wiele z tych starych treści wciąż jest wyszukiwanych i czytanych…
Temat wałkowany wiele razy. Stare wątki NIE BĘDĄ zamykane automatycznie. Dotyczy to także bardzo starych tematów. EOT
@tomekb zbieżność czasu i myśli
Słusznie! Tylko dlaczego niektóre z tych starych treści zostały poważnie okrojone? Nawet do jednego zdania, tracąc sens. Mówię szczególnie o rozwiązaniach sprawdzonych.
Bo teraz można się dopytać o co chodziło generując ruch
Kolejna…
A to już pytanie do tego co nie spartaczył migracji forum na nowy silnik
Moderatorzy powinni się za to wziąć, od tego oni są.
Słusznie! Tylko dlaczego niektóre z tych starych treści zostały poważnie okrojone? Nawet do jednego zdania, tracąc sens. Mówię szczególnie o rozwiązaniach sprawdzonych.
Moderatorzy powinni się za to wziąć, od tego oni są.
Moderator ma odbudować post co przepadł i się nie zachował w kopii google / archive.org?
Trzeba poczekać aż Musk wymyśli szklane kule…
To nie moja praca. Od tego jest moderator. Czy ja oczekuje żebyś wykonywał moja prace - no chyba nie?
Dokładnie to zrobiłeś. Uznałeś swoje wyobrażenie o “pracy” moderatora za obowiązujący dogmat, którym następnie, niczym pałką, personalnie uderzyłeś we mnie. Obaj, bardzo dobrze wiemy, że to nie zadziała. Podsumowując: robisz to, co wcześniej zarzuciłeś mi, trollujesz
ps. wracając do tematu - flagować może każdy. Nie chcesz pomóc bo wolisz pozycję nieustępliwego krytyka - ok, ale uwagi personalne po prostu sobie podaruj. Chyba, że musisz - to ok. Z takim parciem nie będę konkurował.
Uspokuj się, napij sie piwa, wyluzuj. Piątek jest
To powiedz mi Panie kolego na czym polega praca (lista obowiązków) moderatora na tym forum?
Po co? Przecież wiesz lepiej. Ale ok - zapiszę sobie na listę zadań i pogadamy tête-à-tête.
Bo by wyszły braki w wykonywaniu zadań moderatora wiem wiem, to robota za free, ale jak ktoś się jej podejmuje to trzeba zakasać rękawy i robić porządek w starych wątkach. Żeby pogadać tête-à-tête trzeba najpierw się spotkać, a do tego raczej nie dojdzie szybko.
Ja jestem spokojny jak nigdy, a przed zachodem słońca nie piję alkoholu
Oczywiście, że by wyszły. Wielka lista. Zawsze się tak dzieje, kiedy zestawia się wyidealizowane wyobrażenie z rzeczywistością… Dlatego tę technikę dyskusyjną zalicza się do trollingu