Blokowanie strony

Hej

Potrzebuje programu ktory zablokuje mi dostep do danej strony.

Mam kumpele ktora ciagle mnie meczy piosenkami z wrzuta.pl

Chcialbym ta strone zablokowac tak aby nie mozna bylo jej przegladac pod zadna przegladarka.

Czyli odpalam neta, wszystko smiga, kazda site a ta nie :slight_smile:

Mam firewalla zone alarm ale nie znalazlem w nim takiej opcji, moze jest, ktos wie?

pozdrawiam

jeżeli używasz Firefoxa polecam rozszerzenie BlockSite ->> https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/3145

Zablokuj za pomocą pliku HOST - za pomocą ŻADNEJ przeglądarki nie wejdzie na zablokowane strony - reinstalacja przeglądarek nie skasuje blokady

viewtopic.php?f=2&t=316295&p=2086290&hilit=plik+host#p2086290

Dodane 29.04.2009 (Śr) 12:11

Napisał, ze interesuje go aby z żadnej przeglądarki nie można było wejść a Twoja porada zadziała tylko z Firefoxem.

Do tego odinstalowanie i ponowne zainstalowanie przeglądarki prawdopodobnie skasuje blokadę.

Opera ma prościej, wpisujesz do blokowanej zawartości *wrzuta.pl* i adres ablokowany na bank:P

Cr3dO ,

Proszę poprawić pisownię w opisie problemu. W celu edycji swojego posta proszę skorzystać z przycisku Edytuj przy poście otwierającym temat.

Zignorowanie zalecenia będzie skutkowało usunięciem tematu do Kosza.

Umiesz czytać ze zrozumieniem co napisał twórca wątku? Podpowiem - przeczytaj czwartą linijkę tego co napisał. W tym przypadku Twój sposób się nie sprawdzi. Ale nie ma to jak następny punkt na Twoim liczniku.