Cr3dO
(S Gasiewski)
29 Kwiecień 2009 09:47
Hej
Potrzebuje programu ktory zablokuje mi dostep do danej strony.
Mam kumpele ktora ciagle mnie meczy piosenkami z wrzuta.pl
Chcialbym ta strone zablokowac tak aby nie mozna bylo jej przegladac pod zadna przegladarka.
Czyli odpalam neta, wszystko smiga, kazda site a ta nie
Mam firewalla zone alarm ale nie znalazlem w nim takiej opcji, moze jest, ktos wie?
pozdrawiam
Trance
(Trance)
29 Kwiecień 2009 10:00
jeżeli używasz Firefoxa polecam rozszerzenie BlockSite ->> https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/3145
Cedar
(Cedar)
29 Kwiecień 2009 10:08
Cr3dO:
Hej Potrzebuje programu ktory zablokuje mi dostep do danej strony. Mam kumpele ktora ciagle mnie meczy piosenkami z wrzuta.pl Chcialbym ta strone zablokowac tak aby nie mozna bylo jej przegladac pod zadna przegladarka. Czyli odpalam neta, wszystko smiga, kazda site a ta nie Mam firewalla zone alarm ale nie znalazlem w nim takiej opcji, moze jest, ktos wie? pozdrawiam
Zablokuj za pomocą pliku HOST - za pomocą ŻADNEJ przeglądarki nie wejdzie na zablokowane strony - reinstalacja przeglądarek nie skasuje blokady
viewtopic.php?f=2&t=316295&p=2086290&hilit=plik+host#p2086290
– Dodane 29.04.2009 (Śr) 12:11 –
Napisał, ze interesuje go aby z żadnej przeglądarki nie można było wejść a Twoja porada zadziała tylko z Firefoxem.
Do tego odinstalowanie i ponowne zainstalowanie przeglądarki prawdopodobnie skasuje blokadę.
Opera ma prościej, wpisujesz do blokowanej zawartości *wrzuta.pl* i adres ablokowany na bank:P
Agaton
(Agatonster)
29 Kwiecień 2009 15:17
Cr3dO ,
2.15. Na Forum piszemy w języku polskim. Użytkownik ma obowiązek zadbania o poprawność gramatyczną i ortograficzną (polska pisownia, znaki interpunkcyjne) swoich postów, tematów czy innych treści, które publikuje.
Proszę poprawić pisownię w opisie problemu. W celu edycji swojego posta proszę skorzystać z przycisku Edytuj przy poście otwierającym temat.
Zignorowanie zalecenia będzie skutkowało usunięciem tematu do Kosza.
Cedar
(Cedar)
29 Kwiecień 2009 16:46
Umiesz czytać ze zrozumieniem co napisał twórca wątku? Podpowiem - przeczytaj czwartą linijkę tego co napisał. W tym przypadku Twój sposób się nie sprawdzi. Ale nie ma to jak następny punkt na Twoim liczniku.