Witam. Mam problem z bluescreenami. Wyskakuja one tylko gdy gram w Warcrafta 3 tft i przed i po formacie… nie czesto ale jednak. Wyglada to tak: gram gram gram freez bluescreen i restart kompa… Mam windowsa xp sp3 z nakladka na windows siedem niby i zrobilem combo fixem loga oto on
Nie czytałem logów, ale jak mowisz, ze masz tak nawet na świerzym systemie, to najprawdopodobniej będzie to wina SPRZĘTOWA, a nie softwerowa, sprawdz temperatury podzespołów, wiatraki, kondensatory, napięcie w zasilaczu, taśmy/kable do dysków twardych…
Jeśli tylko podczas grania w wowa (moze i w inne gry , nie wiem czy tylko w to grasz czy tez w cos innego )to przyczyna moze byc przegrzewajaca sie karta graficzna albo procek ew.tandetny zasilacz .
Po pierwsze nie gram w WoW tylko w warcrafta a to roznic ;] Poniewaz zajmuje sei modingiem pc to troszeke sei znam np na temp w kompie i sa one okej i pozatym to laptop (przepraszam ze nei poinformowalem wczesniej ;]) wiec malo prawdopodobne ze cos sei poodpinalo jak tylko lezy na stole. Niestety nie moge zobaczyc co jest napisane na ekranie podczas bluescreena bo jest to tylko migniecie sekundowe i odrazu res kompa. zaraz zrobie to co napisali na tej stronce i podziele sei wynikami
EDIT
ok starałem sie zrobic to co jest podane na tej stronce ale nie mam żadnego pliku w folderze w którym powinien być zrzut wiec skonczylo sei na zainstalowaniu owego programy MS. Kucze troche mnie to boli bo nie wiem co jest lepiej by sie czul jak bym wiedzial OCB.