Blue screeny przed i po formacie

Witam. Mam problem z bluescreenami. Wyskakuja one tylko gdy gram w Warcrafta 3 tft i przed i po formacie… nie czesto ale jednak. Wyglada to tak: gram gram gram freez bluescreen i restart kompa… Mam windowsa xp sp3 z nakladka na windows siedem niby i zrobilem combo fixem loga oto on

ComboFix 09-02-18.01 - szelo 2009-02-19 19:39:26.1 - NTFSx86

Wykonaj to => Bluescreen (BSOD) - szukanie przyczyny powstawania

Błędy systemu Windows (kody BSOD)

Nie czytałem logów, ale jak mowisz, ze masz tak nawet na świerzym systemie, to najprawdopodobniej będzie to wina SPRZĘTOWA, a nie softwerowa, sprawdz temperatury podzespołów, wiatraki, kondensatory, napięcie w zasilaczu, taśmy/kable do dysków twardych…

Jeśli tylko podczas grania w wowa (moze i w inne gry , nie wiem czy tylko w to grasz czy tez w cos innego :wink: )to przyczyna moze byc przegrzewajaca sie karta graficzna albo procek ew.tandetny zasilacz .

Po pierwsze nie gram w WoW tylko w warcrafta a to roznic ;] Poniewaz zajmuje sei modingiem pc to troszeke sei znam np na temp w kompie i sa one okej i pozatym to laptop (przepraszam ze nei poinformowalem wczesniej ;]) wiec malo prawdopodobne ze cos sei poodpinalo jak tylko lezy na stole. Niestety nie moge zobaczyc co jest napisane na ekranie podczas bluescreena bo jest to tylko migniecie sekundowe i odrazu res kompa. zaraz zrobie to co napisali na tej stronce i podziele sei wynikami

EDIT

ok starałem sie zrobic to co jest podane na tej stronce ale nie mam żadnego pliku w folderze w którym powinien być zrzut wiec skonczylo sei na zainstalowaniu owego programy MS. Kucze troche mnie to boli bo nie wiem co jest lepiej by sie czul jak bym wiedzial OCB.

Dodane 22.02.2009 (N) 8:50

czy ktos ma pomysl jak mi pomoc?