mam zamiar ulatwic sobie zycie byc moze dzieki waszej pomocy ,poniewaz mam duzo pracy i potrzebuje miec rece wolne aby tez miedzy innymi wykonywac inne czynnosci,a takze pragne miec kontakt z najbilzszymi i zarazem nie siedziec przy kompie ,czy mozecie mi pomoc w rozwiazaniu kwestii typu :czy zestaw sluchawkowy bezprzewodowy Bluetooth przystosowany do telefonu wprawdzie spelni moje oczekiwania na Skype??? Czy jak bede oddalona od kompa np.3 metry ale w tym samym pomieszczeniu bede mogla slyszec super dzwiek tak ja na moich sluchawkach Labteca???nie moge byc "przykuta " non stop do kompa poniewaz zabiera mi to duzo czasu ,chce rozmawiac ze znajomymi w Skype ale i takze miec mozliwosc wykonywania innych normalnych czynnosci zyciowych!
Nie wszyskie słuchawki tel. chcą współpracować z kluczem bluetooth podłączonym do kompa, najlepiej zakupić komplet przystosowany do działania na kompie , np. zestaw logitech.
Nie będzie to super dzwięk czy to będzie 1 m czy 10 metrów , ale jako głos będzie przyzwoity.
Będą kłopoty co do czasu trwania rozmowy na jednym ładowaniu słuchawki , czas ciągłego działania podczas rozmowy takiej słuchawki to od 30min do max 1 godziny , zależy od firmy i modelu.