Bluetooth w vista

witam.

kupilem sobie laptopa z vista home premium (juz go nie mam)i w panelu sterowania mialem ustawienia bluetooth ale nic nie kombinowalem bo nie dzialalo. nastepnie sciagnalem sobie alkohola i musialem robic formata bo nie chcial sie uruchamic(jak pozniej sie dowiedzialem to dlatego ze alkohol nie chodzi z vista) Nastepnie wgralem inna viste czyli home basic i juz w panelu sterowania nie mam ustawien bluetootha. w miedzy czasie ustalilem ze musze sciagnac sterowniki i zrobilem to ale ustawien w panelu sterowania jak nie bylo tak nie ma. a bluetooth nie chodz.wiec moje pytanie co mam zrobic zeby mi bluetooth chodzil??

Dodane 24.03.2010 (Śr) 21:19

aha bluetooth jest wbudowany w laptopa

Dodane 24.03.2010 (Śr) 21:46

w pierwszym zdaniu to w nawiasie to chodzi o viste

Jaki model komputera?

chodzi, zapewne używałeś jakiejś starej wersji

1)czemu wywaliłeś oryginalną(jak przypuszczam, skoro z laptopem)Viste?

2)kupiłeś Basic czy wgrałeś pirata?

3)poszukaj na stronach hp sterowników do laptopa, zazwyczaj wystarczy podać model laptopa i odpowiednie stery można szybko wyszukać i pobrać, w tych sterownikach powinien być też sterownik do bluetooth…

olek1986s ,

Poczytaj Konkretne tematy… ze zwróceniem szczególnej uwagi na pierwszy post. Proszę poprawić tytuł tematu na konkretny, mówiący o problemie.

Proszę poprawić pisownię w opisie problemu. W celu dokonania korekty proszę użyć przycisku Edytuj przy poście otwierającym ten temat.

Zignorowanie zalecenia będzie skutkowało usunięciem tematu do Kosza.