Book reader jak wgrac e-booka?

witam zainstalowalem sobie na mojej motce c975 book readera. W pliku .jar byly fragmenty z "qvo vadis " i ladnie odczytuje z polskimi literkami a po powiekszeniu bez nich. Ale mam problem bo niewiem jak wgrac kolejnego e-booka. Probowalem tak:

wykasowalem z komorki calego e-booka, wypakowalem plik br.jar, podmienilem text, spakowalem do pliku br.jar i niestety przy dowload pisze file failed :(.

może uszkodzony ten e book jest spróbuj z innym

dlaczego ebooki pakujesz do pliku .jar?? Przeciez on czyta takze formaty tekstowe(nie wiem dokladnie jakie book reader,wiec poczytaj).Wtedy wchodzisz od programu a on powinien automatycznie wykryc ebook’a

Zrezsta do ebookow polecam pdf+, dokumenty,ktore masz w Wordzie tez latwo w razie czego na pdf przerobisz.Inne programy w tym book reader za cholere nie chcialy mi dzialc poprawnie

To napiszcie mi jakim programem mam sobie wgrac do motoroli ten plik pdf czy tez txt, bo MPM ani midway’em nie da rady

Z tego co widze to twoja motka nie ma Symbiana tylko jave,wiec raczej Ci nie pomoge,ale poszperaj na forach motoroli napewno ktos cos wie i ma.