Witam, mam bardzo uporczywy problem, ponieważ zakupiłem dzisiaj nowa płytę główną asrock 970 pro 3 r2.0 I nie mogę zainstalować sterowników, próbowałem już chyba wszystkiego. Podczas instalowania sterowników na początku miałem 2x Blue screen , no A za 3 razem już niby zainsalowalo się fajnie A tu “The Realtek network controller Was not found. It Deep sleep is enalbed please plug The cable.” Nie mam pojęcia o co może chodzić. Może uszkodzona płyta?/reinstsl systemu ? Dodam jedzie, że w menedżerze urządzeń mam taki mały trójkącik i napis, że system Windows dalej ogarnia jakie to urządzenie I kod błędu (56). Bardzo proszę o pomoc
Reszta części też jest nowa? Możesz podać specyfikację włącznie z modelem zasilacza i wersją systemu?
Możesz jeszcze zresetować ustawienia BIOS. Sprawdź w instrukcji jak to zrobić za pomocą zworki Clear CMOS. Przedtem jeszcze sprawdź czy karta sieciowa nie jest wyłączona w BIOS, na przykład: Peripherals -> Onboard LAN.
Coś się chyba naprawiło w małym stopniu. Teraz mam pomarańczowy trójkącik przy pasku zadań i jest tam napisane, że sieć nie jest zidentyfikowana, A w menedżerze urządzeń już jest wszystko dobrze.
Co teraz zrobić?
Dodam jeszcze, że wczoraj router wi fi USB nie działał, dzisiaj już działa. Mam normalnie Internet z telefonu, ale co teraz.