Dzień dobry.
Mam dysk twardy wyciągnięty z niedziałającego laptopa, podzielony na trzy partycje, na którym znajduje się kompletny system operacyjny (Windows 7), a także inne dane. Chcę przenieść całą zawartość tego dysku na dysk w laptopie, który jest obsługiwany przez Windowsa 10. O ile nie miałem żadnych problemów z przekopiowaniem zawartości partycji D: i E:, to partycja systemowa C: sprawia problemy. Pewne foldery, np. te z profilami użytkowników, są zabezpieczone i przy próbie otwarcia ich wyświetla się komunikat “Obecnie nie masz uprawnień dostępu do tego folderu”.
Co prawda udało mi się odblokować te foldery, ale w dalszym ciągu nie mogę dostać się do “Moich dokumentów” na starym dysku. Wyświetla się monit “Lokalizacja jest niedostępna. [Content]
H:\Users\xyz\Moje dokumenty” nie jest dostępny. Odmowa dostępu." Próbowałem wyłączyć zabezpieczenia we Właściwości -> Zabezpieczenia -> Edytuj i Zaawansowane i przydzielić uprawnienia do odczytu danych, ale to nie pomogło. W dalszym ciągu mam odmowę dostępu.
Proszę o pomoc.