Używam już tylko przeglądarki Edge. Nowy objaw, lub nie zauważyłem wcześniej w tej przeglądarce nie mogę oglądać teledysków na youtube error jakiś tam, czarny ekran bez dźwięku.
W Mozilli mogłem, ale nie było słychać dźwięku.
Hejka. I jak tam? Tylko się grzecznie pytam na jakim etapie są prace i ile dni to może potrwać tak plus/minus?
Pozdrawiam serdecznie i z góry dziękuję😁
Próbowałem jeszcze raz zainstalować sterowniki od plyty glownej, karty graficznej i dźwięku oraz próbowałem włączyć usługi audio. Koniec końców usługi audio po przeinstalowaniu udało się włączyć, ale “nie odpowiadają”.
Wygeneruję nowe pliki z firsta i za chwilkę je wstawię.
Dźwięk niby włączony ale nic nie słychać nadal, problem z aktualizacjami windows update i moim zdaniem przez nie coś się z dźwiękiem pochrzaniło , przeglądarka Edge niby zalecana, ale filmy w przeglądarce nie działają. Wcześniej miałem firefox i było ok, ale okazało się, że był jakiś błąd, czy infekcja z powodu Mozilli. Czy na przyszłość przesiąść się na chrome? Firefox wadliwy, Edge brak wtyczek na filmy hm?
W logach jest kilka informacji o instalowaniu sterowników poprzez Driver Boostera
Jest bardzo duże prawdopodobieństwo, że instalacja pobranych sterowników namieszała w systemie.
Nie wiem czy użyłeś DriverBoostera, aby naprawić błędy z dźwiękiem, czy pobrać najnowsze sterowniki (co nie oznacza, że najlepsze i najbardziej odpowiednie) i wtedy dźwięk się popsuł
Inna sprawa, że zamierzałeś to zrobić z ulepszaczem do wersji Pro. Nawet jeśli Windows Defender to zablokował, to coś mogło jednak się przedostać.
Czy próbowałeś przywracać system do Punktu przywracania z dnia przed wystąpieniem problemu?
Mimo to plik naprawczy wykona własny Punkt przywracania.
Pobierz ten plik i zapisz w katalogu z FRST, tzn. C:\Users\lesze\Desktop fixlist.txt (5,2 KB) “Plik naprawczy został utworzony tylko dla Ciebie, nie należy go stosować na innym komputerze”
Uruchom FRST i kliknij Napraw, program wyłączy niepotrzebne procesy, zrobi Punkt Przywracania i zacznie pracę.
@iJuliusz ok zrobione, dalej nie ma glosu, dalej windows update ma problem z aktualizacją net fromwork 3 i 4.5, czy teraz spróbować przywrócić ustawienia fabryczne, czy masz inny pomysł?
Jeśli System odzyskał sprawność, zastosuj DelFix Zaznacz Remove disinfection tools i kliknij Run.
Zaznacz post, który rozwiązał problem. W tym przypadku ostatni Twój