Witam. Przeglądałem wiele wątków dotyczących mojego problemu. Próbowałem postępować wedle udzielanych wskazówek róznym uzytkownikom, lecz problemu nie rozwiązałem ;( … Mianowicie, Folder połączenie sieciowe jest pusty, gdy dam odśwież wyskakuje komunikat ze Połączenie sieciowe nie moze pobrać listy kart sieciowych tego komputera.Upewnij się, ze usługa Połączenia sieciowe jest właczona i uruchomiona. Gdy klikam utwórz nowe połączenie i konfiguruje je pod szerokopasmowe itp z hałsem i loginem to na końcu mi pisze kominukat ze za mało pamięci lub miejsca na dysku i nie utworzy tego połączenia. Nie ma takze ikonki połaczenia lokalnego. Nie reaguje na nic latpop…konfiguruj siec tez nie reaguje.
Przeglądałem wątku poruszajace ten problem, próbowałem postępować wedle wskazówek lecz to na nic z racji mojej słabej wiedzy o takich rzeczach. Bardzo proszę o pomoc w tej kwesti krok po kroku aby rozwiązac mój problem z racji ze sam nie dam rady juz z tym nic zrobić.
Zrobiłem tak jak napisałeś wyżej. Po uruchomieniu w połączeniu siecowym dalej bez połączenia lokalnego, przy próbie utworzenia nowego połączenia dalej pisze mała ilośc pamięci lub mało miejsca na dysku… coś takiego… Czyli bez zmian
Sprawdź wobec tego jeszcze raz w Menadżerze Urządzeń, czy w ogóle masz kartę sieciową? W pozycji Karty sieciowe powinieneś, po jej rozwinięciu, ujrzeć nazwę Twojej karty sieciowej.
Rozumiem, że są tam trzy pozycje kart. To jest prawidłowo. No, to pozostało jeszcze sprawdzić w Panel sterowania > Połączenia sieciowe , czy również są tam trzy pozycje (ikony) kart sieciowych, przy czym żadna nie powinna być “wycieniowana”. Jeśli tak jest, to PPMyszy na ikonie i wybierz pozycję “Włącz”.
Zapoznaj się z tematem i popraw tytuł tematu na konkretny, mówiący o problemie. W celu dokonania zaleconej korekty proszę użyć przycisku Edytuj przy poście otwierającym ten temat.
Zignorowanie zalecenia będzie skutkowało przeniesieniem tematu do Kosza.
Orientuje się ktoś co może być przyczyną ? bardzo proszę o pomoc, ponieważ mam określony dostęp do internetu poprzez awarie na moim laptopie, dlatego jest to dla mnie pilne.