Witam, potrzebuję pomocy odnośnie braku ikony regulacji głośności, przed chwilą znikła mi ikona nie umiem jej przywrócić, ikony które mam włączone mogę zmienić na wyłączone, jednak jeśli chodzi o głośność widnieje tylko (patrz screena), i nie mogę zmienić na włączony.
Proszę o pomoc, pozdrawiam.
A zrób w Ustawieniach paska tak:
Astor44-Ty pokazujesz sytuację z Windowsa10,a on zamieszcza zdjęcie z Windowsa7(chyba się nie mylę).Jeśli to 7-mka to może to pomoże?
lub https://support.microsoft.com/pl-pl/help/945011/system-icons-do-not-appear-in-the-notification-area-in-windows-vista-o
Spójrz na podtytuł tego tematu! "Oprogramowanie komputerowe - Windows 10
Podtytuł widziałem,że 10-tka,ale zasugerowałem się zdjęciem,które zamieścił pochodzące z ustawień w 7-ce.Często zdarza się tutaj,że temat umieszczony jest niewłaściwie.Stąd moja sugestia.
Astor44 ma rację chodzi o Windowsa 10
a jeśli chodzi o ikony obszaru powiadomień w sytuacji głośności wygląda to następująco…
nie posiada ikony głośności, nawet jeśli była by taka możliwość, że ikona została jakimś cudem usunięta… (co nie wydaje mi się możliwe) pod żadnym z pustych pól nie ma przypisanej regulacji głośności.
Uruchomiłem ponownie komputer i wszystko wróciło do właściwego działania, może po prostu jakieś procesy przestały działać… teraz wszystko działa jak należy, choć wcześniej komputer też był wyłączany, pozdrawiam!
Temat do zamknięcia.