Brak ikony regulacji głośności

Witam, potrzebuję pomocy odnośnie braku ikony regulacji głośności, przed chwilą znikła mi ikona nie umiem jej przywrócić, ikony które mam włączone mogę zmienić na wyłączone, jednak jeśli chodzi o głośność widnieje tylko (patrz screena), i nie mogę zmienić na włączony.
Proszę o pomoc, pozdrawiam.

glosnosc|690x385

A zrób w Ustawieniach paska tak:
Adnotacja%202019-10-18%20161003

Astor44-Ty pokazujesz sytuację z Windowsa10,a on zamieszcza zdjęcie z Windowsa7(chyba się nie mylę).Jeśli to 7-mka to może to pomoże?

lub https://support.microsoft.com/pl-pl/help/945011/system-icons-do-not-appear-in-the-notification-area-in-windows-vista-o

Spójrz na podtytuł tego tematu! "Oprogramowanie komputerowe - Windows 10

Podtytuł widziałem,że 10-tka,ale zasugerowałem się zdjęciem,które zamieścił pochodzące z ustawień w 7-ce.Często zdarza się tutaj,że temat umieszczony jest niewłaściwie.Stąd moja sugestia.

Astor44 ma rację chodzi o Windowsa 10
a jeśli chodzi o ikony obszaru powiadomień w sytuacji głośności wygląda to następująco…
nie posiada ikony głośności, nawet jeśli była by taka możliwość, że ikona została jakimś cudem usunięta… (co nie wydaje mi się możliwe) pod żadnym z pustych pól nie ma przypisanej regulacji głośności.

glosnosc2|690x453

Uruchomiłem ponownie komputer i wszystko wróciło do właściwego działania, może po prostu jakieś procesy przestały działać… teraz wszystko działa jak należy, choć wcześniej komputer też był wyłączany, pozdrawiam!

Temat do zamknięcia.