Brak internetu mimo podłączonego kabla

Witam! Mam problem odnośnie mojego pc-ta. Mam internet z Orange z kablem ethernet podłączony do komputera. Od jakiegoś czasu zmagam się z dziwnym problem przerywania połączenia i jednoczesnym zawieszaniem się komputera. Wszystko ładnie chodziło, a w pewnym momencie następywało przerwanie połączenia z internetem, w trakcie którego komputer łapał muła, że musiałem go zrestartować. Po ponownym uruchomieniu ikonka z siecią w prawym dolnym rogu ekranu była z czerwonym krzyżykiem i oczywiście internetu nie było, ale nie było żadnych zacięć. Ponowie restartowałem komputer, internet już działał, ale po kilku minutach znowu internet traci połączenie i komputer freezuje(raz kiedy akurat słuchałem muzyki i następowało zawieszenie się sprzętu było słychać tylko eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee). Wczoraj odłączyłem kabel i ponownie podłączyłem, ale teraz internet wcale nie działa. Odrzucam sugestię z uszkodzonym kablem, bo podłączyłem go do PS4 i tam internet działa. Naprawdę nie wiem już co to za przyczyna. Moja karta sieciowa jest zintegrowana z płytą główną, wejścia usb działają, sterowniki do karty sieciowej są najnowsze, przynajmniej tak twierdzi mój windows, proszę o pomoc, może ktoś kiedyś miał podobny problem

Komputer wogóle nie widzi karty sieciowej w Menedżerze Urządzeń

A jak w Widok klikniesz Pokaż ukryte urzadzenia?

Problem z brakiem internetu rozwiązany, pomogło odinstalowanie sterownika karty sieciowej i instalacja innego. Co do tych zacinań oddam komputer do serwisu jak problem się powtórzy

Ten temat został automatycznie zamknięty 30 dni po ostatnim wpisie. Tworzenie nowych odpowiedzi nie jest już możliwe.