Od dziś jestem posiadaczem laptopa " Toshiba Satellite L755-1LF W7HP " ale został przywieziony z Niemiec i nie miał ze sobą żadnych płyt i tak dalej po prostu czysty bez windowsa itd więc zakupiłem Windows 7 Home Premium zainstalowałem wszystko pięknie tylko pokazuje że nie mam karty sieciowej, z informacji od poprzedniego właściciela dowiedziałem się że komputer był podłączany w Niemczech do internetu i nie było problemów. Niestety nie wiem jaka to płyta główna programy nie pokazują nic ;/ Prosił bym o pomoc jak uruchomić tą kartę albo jakie sterowniki zainstalować i gdzie mógł bym je pobrać. Z góry Dziękuję i Pozdrawiam.
Tak ale z tej strony przekierowało mnie na tamtą gdy klikałem na obojętnie który sterownik z " LAN " w nazwie ;( i instalowałem all pod win7 i zadziałało tylko to z wifi ;/ ale to nie potrzebne mi aktualnie potrzebuje przewodowej ;/
W Twoim laptopie zastosowano kartę sieciową “LAN/Ethernet” (czyli przewodową) jakiejś innej firmy, niż Atheros. Strona firmowa laptopa niestety nie proponuje innych sterowników, tylko te do karty Atheros.