Brak komentarzy na stronie głównej

Kto bierze Wałęsę na poważnie, ośmiesza się sam. Takie są fakty. Rzekłem.

A tak swoją drogą:

Musiał srogo za reklamę zapłacić. :wink:

Mamy też materiał taki link , nie oznacza to wcale, że Polska to kraj w którym popiera się Nazistów, oznacza natomiast, że wszędzie znajdą się jacyś debile.

ps: Zasadniczo, to bardzo przepraszam debili, oni nie są aż tak głupi aby popierać Nazistów.

Człowieku, Wałęsa nie ma tu nic do rzeczy. Tu nie chodzi o to co on powiedział, nie interesuje mnie to. Film dotyczy zupełnie czegoś innego. To, że ktoś tak „zatytułował” to, nie ma znaczenia. Nie potrafisz tego zrozumieć?

1 polubienie

Panie ekspercie, obejrzałeś cały materiał, czy tylko początek?

Obejrzałem cały, jednak czasami trochę przyspieszyłem, jednak doskonale zdaję sobie sprawę, jak robi się wiele materiałów i jak nagina rzeczywistość, stosuje niedopowiedzenia i inne działania, aby przekazać w materiale to co chce się przekazać. Zdaje sobie sprawę, że Ukraińcy nie są miłującymi pokój aniołami, do rany przyłóż. W końcu to postsowiecki kraj , który ma całą masę ludzi miłujących najróżniejszych popaprańców. Tak to jest w krajach gdzie jest trudno żyć. Ludzie idą za różnymi durnymi ideologiami, bo dają im one poczucie własnej wartości, które jest podpierane przynależnością do grupy.

Jednak większość, to po prostu normalni ludzie, którzy chcą żyć i jakoś zmienić rzeczywistość.

Tak, szczególnie może w końcówce filmu. Daj już spokój tymi swoimi mądrościami.
Swoją drogą, to ktoś to nagłośnił? A może jakieś państwa potępiły? Mordercy zostali osądzeni? Milicja ukraińska interweniowała, czy udawała, że nie ma potrzeby?

Ale zdajesz sobie sprawę, że stacji CW 24 zarzuca się np. rozpowszechnianie rosyjskiej propagandy o wydarzeniach na Ukrainie, na podstawie informacji od Konstantina Knyrika, przedstawiciela agencji informacyjnej „News Front”, z Donieckiej Republiki Ludowej.

Może jest w tym materiale trochę prawdy, a może i propagandy. Potrzebne byłoby zweryfikowanie i inne źródła. Nie, mówię, że nic tam niema, pewnie sporo jest, ale jak to wyglądało naprawdę, tego nie wiem, i raczej nie jestem przekonany do tego, że CW 24 jest bezstronna.

Z tak absurdalnym poziomem logiki jaki przedstawiłeś, poddaję się. :man_facepalming:

Czy to jest wiarygodna stacja? Czy może, tak nie do końca należy ufać w materiały jakich dostarcza?

Już nie wysilaj się, bo widzę, że i tak nie rozumiesz o czym napisałem, mówiąc o poziomie logiki.
EOT

Komentarze pomału wracają, dzisiejszy breaking news: