Dzisiaj zostały rozdane licencje do BitDefender Internet Security 2011 tak pisze w newsie na stronie głównej lecz ja żadnego klucza nie otrzymałem i nie wiem co z tym faktem zrobić ?
A zarejestrowałeś się w dniu urodzin na specjalnej stronce ? ;p
Witam mam tak samo jak przedmówca ,też jeszcze nie otrzymałem klucza,ale poczekam do jutra ,zarejestrowałem się podczas pobierania
marsik15 , z tego co zauważyłem, to masz dwa konta. Sprawdź czy szukasz na właściwym.
pawko_86 , warunkiem otrzymania klucza, było podanie PEŁNYCH danych osobowych, w Twoim przypadku tak niestety nie było.
Sorki,faktycznie klucz otrzymałem na drugie konto, przepraszam,.i jeszcze pytanie ponieważ pobierałem wersje 32 bit dla siebie i 64 bit dla wnuczki czy mogę na tym samym kluczu aktywować na 2 kompie
z poważaniem Marks 51 przepraszam za błędy już poprawione
Ja też jak nie miałem klucza tak i nie mam.
Licencja jest jednostanowiskowa.
Marsik proszę o podanie na PW konta z którego będziesz korzystać, gdyż regulamin forum wyraźnie zakazuje używania mulitkont.
dla mnie to jest chore napisane jest ze każdy dostanie licencje kto ma konto w serwisie, mam konto, wiozłem udział w akcji, lecz licencji nie dostałem i pewnie nie dostane, nie ma co należy podziękować redakcji za wspaniały prezent ![]()
Nie dostaniesz jeśli podałeś fałszywe dane.
Jeśli nie dostanę licencji potraktuję postępowanie redakcji jako wyłudzenie danych…
Podałem prawdziwe dane.
fiesta , proszę zamknąć konto marsik15,będe używał marks51
Beznadzieja, także nie dostałem klucza.
I redakcja jest taka wspaniałomyślna …
Powiedźcie gdzie złożyć reklamacje ![]()
Z Twojej informacji wychodzi że trzeba czytać każdy komentarz. To jest bzdura bo przecież często zdarza się ze są ich setki a w tym logiki nie ma żeby czytać każdy jak nieraz są w nich rozmówki użytkowników …
A sposób odwołania powinien być podany widocznie w artykule a nie w którymś z rzędu artykule.
Ludzie cierpliwości trochę - weryfikacja danych musi trochę potrwać … Rzuciliście się jak szczerbaty na suchary. Wszyskto można osiągnąć dzięki poleceniom powłoki albo dzięki darmowym programom …
Witam.
Także do tej pory nie dostałem klucza do programu.
Sprawdzałem swój profil i niestety pusto…
Dane podałem prawidłowe… [-X
Niestety, “K.” nie wygląda jak nazwisko - dane więc niestety nie zostały zakwalifikowane jako prawidłowe…