Brak litery ć

Witam

Od trzech dni mam problem z wprowadzaniem litery “ć”. Zgodnie ze sztuką szukałem rozwiązania w google, ale niestety nic to nie daje. Uprzedzając pytania:

• tak mam kartę graficzną AMD i w Catalyst Control Center zmieniłem HotKeys na skrót Ctrl+Alt+U. Bezpieczny skrót który do żadnej aplikacji nie jest przypisany.
  • W msconfig w zakładce “Usługi” wyłączyłem wszystko co jest związane z AMD.

Niestety pomimo wykonania powyższych nadal nie ma możliwości po restarcie systemu wpisywania litery “ć”. Litera c wpisuje się normalnie zarówno duża jak i mała.

Może macie jakieś pomysły?

ćććććććććććććć
A cała reszta z prawym alt działa?
żźćąśę

Tak cała reszta działa. Owszem mogę wpisać literę “ć” tak jak to wprowadziłem w tekście posta, ale niestety tylko poprzez kombinację klawiszy Shift + 0230.

A jaką masz klawiaturę?, bo akurat dwie będę sprzedawał, i tu makra i cuda i itd.

To jest laptop firmy Samsung NP350E5C-S05PL.

Wszystko poinstalowane?:

W CCC wyłącz, w ogóle skróty. Tak sam w Intelu, jeśli są dwie grafiki.

Te błędy występowały w starszych sterownikach.

Dlatego napisałem, no nie dodałem, że VGA

Ale często to co daje producent ma ostatnią wersję z tym błędem i nic się nie zmienia. Znowu zainstalowanie najnowszej ze strony AMD często gryzie się ze starym CC, a do tego potrafi się wykładać przełączanie grafiki. Czasami jest z tym odrobinka zabawy.

Przyło mi ale już nie pamiętam co. Miałem to w pracy. To jest stary numer. Trzeba coś wyłączyc w AMD Catalyst Control.
Ooooooooooooo!!!
Tu masz: https://www.poradykomputerowe.pl/awarie-windows/problemy-z-litera-c-a-karty-graficzne-ati-radeon.html#.YG3axGQzaUk