Brak możliwości dodawania komentarzy i oddawania głosów na takowe

To pewnie przejściowe, ale stwierdziłem, że poległo dodawanie komentarzy dzisiaj od co najmniej kilkudziesięciu minut, a także głosowanie na komentarze innych. Sprawdzałem na dwóch przeglądarkach. Gdyby ktoś nie zauważył, że coś tam nie śmiga, to zwracam uwagę, która może zawrócić gitarę ekipie technicznej.

czuwaj.

Raz, Dwa, Trzy, próba komentarza… 

edit: Działa :slight_smile:

W portalu przy niusach :slight_smile:  (dział “O portalu” więc już nie uściślałem:)) 

Ja mam ciągle napis “Wystąpił błąd po stronie serwera, nie można w tej chwili wysłać komentarza” 

U mnie też nie działa! Na blogu użytkowników napisałem (wolno się wczytywało) ale w dziale niusy, nie udało się dodać komentarza.

Czyli, że fakt, że nie działa, (a ja właśnie odpaliłem Debiana Live, bo myślałem, że to coś u mnie) pewnie w obawie o tłok przy konkursach coś ograniczyło zapał userów - może subkonta zakwitły?:slight_smile:

Sytuacja opanowana.

Dzięki za info.

Lisek

Ja mam cały czas problem z dodawaniem komentarzy do artykułów.

Edit:

1. Przepraszam za brak “ogonków” :slight_smile:

2. Dzisiaj wczorajsze komentarze się pojawiły. Mają bardzo duże opóźnienie w stosunku do innych :o

grekowski , na forum używamy polskich liter diakrytycznych (ą, ć, ę, ń i tak dalej). Proszę - korzystając z przycisku Edytuj (na dole każdego posta po lewej stronie) - wyedytować swoje posty w tym temacie. Zignorowanie tej prośby będzie skutkować przeniesieniem posta do kosza.