Brak możliwości podłączenia wentylatora do karty graficznej nvidia 1050 Ti

Zgubiłem adapter :frowning:
Mam problem ze znalezieniem właściwego, bo ten co idzie od wentylatora czarny ma 4 pin (dziury) i potrzebuje adapter ten ze zdjęcia co jest wtyczka 12 i 7V (interesuje mnie 12 V) tylko czarna wtyczka do tych pinów jest na 4 sztuki, są 2 piny w wtyczce 12V ale musze mieć rozmiar taki sam żeby weszło do czarnej wtyczki. Jak będę mieć adapter to dalej sobie poradzę .
Mógłbym prosić o pomoc w znalezieniu.
Znalazłem coś takiego, ale na zdjęciu nic nie widać: https://www.conrad.pl/p/przejsciowka-do-wentylatora-akasa-4-pin-4-pin-molex-971677

Jednak udało mi się znaleźć zgubiony adapter.
Na wszelki wypadek kupiłem różne złącza i adaptery z molex do pcie i rozdzielacz 4pin do wentylatora na dwa wentylatory.

W zasilaczu nie mogłem znaleźć molexa (trudny dostęp do zasilacza), wystawał kabel PCI-E 6 pin - na kablu pisze 300V. Mogę ten wentylator podłączyć do PCI-E? (mam adapter z PCI-E 6 pin na molex). Adapter który mam to molex i robi się niby 12V jeśli dobrze rozumiem?

lub

do złącza Sys Fan 1 (4 pin) podłączony jest jeden z wentylatorów (od obudowy). Mogę zrobić z tego rozgałęzienie na 2 wentylatory? (1 to od obudowy, drugi ten który kupiłem od karty graficznej)