Brak netu po zawirusowaniu kompa


(T Nowak) #1

Witam wszytkich

Po zawirusowaniu kompa i przeskanowaniu go combofix, Dr Web i Malwarebytes straciłem net a w menadzerze urzadzen pojawily sie nieznane urzadzenia. Wylaczylem je ale nie moge usunac. Rowniez w polaczeniach sieciowych brak jest mojego polaczenia lokalnego. Ponize wklejam print scrn z menadzera. Prosze o pomoc.

1.jpg

Pozdrawiam

z combofix

http://www.wklejto.pl/28151


(fastman92) #2

http://www.soft32.com/download_183257.html

Zainstaluj te sterowniki. Internet powinien zacząć działać. Co do loga, ktoś ci go zaraz sprawdzi.


(T Nowak) #3

Nic nie daje aktualizacja sterowników. Jak chce usunac ktores z tych urzadzen pojawia sie komunikat "niemozna odisnatlowac urzadzenia. Urzadzenie to moze bycwymagane do rozruchu komputera.


(huber2t) #4

Daj logi z ukośnikami w tym celu wklej je na wklej.org


(T Nowak) #5

http://wklej.org/id/61035/


(huber2t) #6

Wklej do notatnika:

File::

C:\2222.com

c:\windows\system32\22.tmp

c:\windows\system32\21.tmp

c:\windows\system32\11.tmp

c:\windows\system32\10.tmp

c:\windows\system32\2CB.tmp

c:\windows\system32\29F.tmp

c:\windows\system32\299.tmp


Registry::

[-HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\SafeBoot\Minimal\Wdf01000.sys]

Plik -> zapisz jako -> CFScript.txt.

Przeciągnij i upuść ikonkę CFScript.txt na ikonkę ComboFix.exe tak jak tu->

cfscript10uc2.gif

Rozpocznie się usuwanie i powstanie log, który dasz na forum.

Logi dajesz na http://wklej.org a w poście dajesz tylko link


(T Nowak) #7

log

http://wklej.org/id/61040/

podczas pracy pojawiło sie

123.jpg

-- Dodane 07.03.2009 (So) 12:20 --

wklejam jeszcze zrzuty z menadzera urzadzen, zaznaczylem pokaz ukryte

4.jpg

5.jpg

POMOCY

-- Dodane 07.03.2009 (So) 15:32 --

Nikt nic wiecej nie wie ? :frowning: