Od jakiegoś czasu na youTube nie wyświetla mi się żaden obraz. Leci dźwięk, mogę przewijać i wszystkie inne możliwości. Przykładowo gdy na facebooku ktoś wrzuci film z youTuba to tam filmik obejrzę. Używam Chrome. Na firefoxie jest wszystko w porządku. Mam najnowszą wtyczkę flasha. Probowałem już nawet nowego Chroma ściągnąć ale nie pomogło. Wyłączyłem we flashu przyspieszenie sprzętowe i to samo. Mam Win8 na lapku HP.
Są jeszcze jakieś możliwości? Może starszego flasha ściągnąć?
Dlatego też proszę, korzystając z przycisku EDYTUJ , który znajdziesz w prawym dolnym rogu swojego posta i opcji Użyj pełnego edytora, dokonać korekty tytułu, tak aby konkretnie mówił o problemie.
Miałem ostatnio coś podobnego tyle że na Operze i na osadzonych filmach YT na innych stronach (na samym YT było dobrze) - szedł dźwięk i pasek postępu i zero obrazu
ale zostawiłem samemu sobie i na drugi dzień przeszło - ale zbiegło się w czasie z aktualizacją flasha do wersji 12.0.0.70
Kurcze, znowu mały problem bo nie ktore filmiki nie dzialaja. Znaczna większość na szczęście działa. Wydaje mi się, że te gorszej jakości i starsze nie wszystkie odtwarza yt.