Brak obrazu na YouTube


(Ralf1910) #1

Witam.

Od jakiegoś czasu na youTube nie wyświetla mi się żaden obraz. Leci dźwięk, mogę przewijać i wszystkie inne możliwości. Przykładowo gdy na facebooku ktoś wrzuci film z youTuba to tam filmik obejrzę. Używam Chrome. Na firefoxie jest wszystko w porządku. Mam najnowszą wtyczkę flasha. Probowałem już nawet nowego Chroma ściągnąć ale nie pomogło. Wyłączyłem we flashu przyspieszenie sprzętowe i to samo. Mam Win8 na lapku HP.

Są jeszcze jakieś możliwości? Może starszego flasha ściągnąć?

Proszę o pomoc, pozdrawiam Rafał :slight_smile:


(rgabrysiak) #2

 

Dlatego też proszę, korzystając z przycisku EDYTUJ , który znajdziesz w prawym dolnym rogu swojego posta i opcji Użyj pełnego edytora, dokonać korekty tytułu, tak aby konkretnie mówił o problemie.

W przeciwnym razie trafi on do Kosza.


(pgr) #3

Miałem ostatnio coś podobnego tyle że na Operze i na osadzonych filmach YT na innych stronach (na samym YT było dobrze) - szedł dźwięk i pasek postępu i zero obrazu

ale zostawiłem samemu sobie i na drugi dzień przeszło - ale zbiegło się w czasie z aktualizacją flasha do wersji 12.0.0.70


(XMan) #4

Zobacz jeszcze:

http://www.youtube.com/html5

 

Nie pomoże to odinstaluj tą przeglądarkę.

 

Przeczyść komputer programem CCleaner

U góry po lewej "Cleaner" na dole Analiza - Uruchom Cleaner

później "Rejestr" Skanuj by znaleźć problemy - Napraw zaznaczone problemy.

CCleanera używaj po częstym surfowaniu po internecie oraz po każdej deinstalacji programów i sterowników.

kliknij aby powiększyć:

cf114_CCleaner.jpgccleaner2.th.jpg

Zainstaluj/użyj jeszcze Eusing Free Registry Cleaner.

(dokładniej przeczyści rejestr)

Wybierasz język / language / Polish.

Przewiń -- Skanuj rejestr -- Napraw rejestr.

przewi.th.jpgskanujrejestr.th.jpgnaprawrejestr.th.jpg

 

Sprawdź:

-  taka sama przeglądarka ale może okazać się lepsza...


(Ralf1910) #5

(XMan) #6

Użyj jeszcze p/w podany program Eusing Free Registry Cleaner - uzupełnia się z CCleanerem.

Ten program znajduje dużo więcej nieprawidłowych plików w rejestrze, po zastosowaniu tego programu będzie lepiej działać komputer/system

oraz w tym również internet...

Jeżeli masz obiekcje i nie ufasz temu programowi to wcześniej - Utwórz nowy punkt przywracania systemu.


(Ralf1910) #7

Kurcze, znowu mały problem bo nie ktore filmiki nie dzialaja. Znaczna większość na szczęście działa. Wydaje mi się, że te gorszej jakości i starsze nie wszystkie odtwarza yt.


(Hrustus) #8

A wyłączyłeś Flash wbudowany w Chrome?


(Ralf1910) #9

Wyłączyłem przyspieszenie sprzętowe flasha. Ale Flasha w Chromie nie. Mam to zrobić? Jeśli tak to jak?

Włączałem i wyłączałem wtyczkę w chromie i nic to nie dawało. Wciąż niektóre nie mają obrazu. Już nie wiem co zrobić :frowning:

Proszę korzystać z opcji Edytuj , zamiast pisać post pod postem.

rgabrysiak