jak w temacie. gdy włączam film brak jest obrazu. dzieje się to w każdym playerze ( próbowałem bardzo wielu). nie jest tez wina w kodekach bo próbowałem w różnych ich konfiguracjach (obecnie mam k-lite i ace). najdziwniejsze jest to ze zaraz po wgraniu systemu operacyjnego wszystko chodziło. potem zacząłem wgrywać sp2 i inne rzeczy i okazuje sie ze teraz obraz sie już nie wyświetla. rozwiązania szukałem na wielu forach i okazało sie ze pomaga zmniejszenie przyspieszenia sprzętowego w zaawansowanych właściwościach ekranu(trzecia kreska od lewej). tylko ze wtedy przestają chodzić niektóre programy. czy jest jakaś możliwość aby naprawić problem z obrazem i nie musieć ciągle tego przestawiać ?
aha,ja bym na twoim miejscu zainstalował …http://www.idg.pl/ftp/pc_4746/PowerDVD.6.0.html po prostu jest 30dniowe,ale jak zainstalujesz to ma dużo kodeków,i powinno być ok,Chcesz to zainstaluj
Te sterowniki nie są raczej zalecane dla Twojej karty graficznej. Pamiętaj, że najnowsze sterowniki tworzone są z myślą o najnowszych układach graficznych.
Odinstaluj obecne sterowniki:
Panel Sterownania - Dodaj/Usuń programy - ATI DISPALY DRIVERS (Usuń).