Witam kolejnego dnia dnia dnia ,w dalszym ciągu nic ,a nowe światło na sprawę to takie że kupiłem( SNIPERA CHOST WARIOR 2 )tym razem na płytce nie tak jak poprzednim razem sam kod
po zainstalowaniu jak by też na Steam normalnie działa ,a tamta ni hu hu ,więc ją odinstalowałem i ponownie zainstalowałem i nic ,pomysły zostały wyczerpane ,a cha czy jak po raz pierwszy grając zmieniałem w ustawieniach gry wyższe parametry grafiki to mogło coś to zmienić ( mimo to że tyle razy ją odinstalowywałem )
Pozdrawiam wszystkich i jeszcze raz proszę o cierpliwość
– Dodane 31.07.2013 (Śr) 19:36 –
Sprzedawca poinformował mnie że jest tam podstawowa wersja + dwie dodatkowe plansze .
W dalszym ciągu nic ,nawet zrestartowałem system ,czyli tak jak bym go kupił i sytuacja się powtórzyła ,po wgraniu wszystkiego znów pierwsze granie OK a następne nie mam wizji .A gra Sniper 2 chodzi bez zarzutu .Ostatnio sprzedawca wyjaśnił mi tak cytuję :
Szanowny Panie,
wygląda na to, że ta gra sprawia sporo problemów użytkownikom Windows 8, jedną z metod które naprawiają ten problem dla niektórych jest uruchomienie edytora tekstu i otworzenie pliku:
C:\Users\NazwaUżytkownika\Documents\Sniper - Ghost Warrior\out\Settings\Video
i zamienienie linijki:
Fullscreen()
na:
Fullscreen(“Yes”)
po czym zapisanie zmian. Jeśli wyżej wymieniona metoda nie pomoże, proszę upewnić się, że posiada Pan najnowsze sterowniki do karty graficznej.
I wszystko było by pięknie tyle tylko że u mnie to tak za bardzo nie wiem jak tego dokonać
Dochodzę do Video a puźniej pojawia się komunikat (ta aplikacja nie będzie działać na twoim komputerze)(aby znaleźć wersje dla tego komputera skontaktuj się z wydawcą oprogramowania)
i to by było na tyle
jakieś pomysły