Szkar43 Zachowujesz się jak zwykłe dziecko “neo”, chwalisz się ile to Ty nie masz lat, obrażasz ludzi młodszych, w dodatku nie umiesz pisać w jezyku polskim, wyrazu typu “morze” “pomorze” itd aż prowokują do uśmiechu na twarzy :lol:
W ogóle składnia Twoich zdań pozostawia wiele do życzenia. Ale już mniejsza o tym jak przedstawiłeś te informacje teraz troche o samym pomyśle…
Mianowicie z tego co widze nie znasz realiów sieci, tekst "Ps.Jedni ino chcą brać a nie dać nic od siebie,a powinno być ja pomogę Tobie Ty mnie i to jest miłe " bardzo mnie rozbawił, wygląda jak słowa jakiegoś zaślepionego idealisty.
W ogóle rzucasz tutaj jakiś pomysł, widać niezbyt przemyślany, i dajesz argumenty sugerując że na świecie są tylko ludzie dobroduszni, że oni wcale nie będą dla podbicia statystyk wpisywać tam strony ale tylko i wyłącznie po to aby uzyskać rady - ja szczerze mówiąc uważam że własnie 90% osób pisało by tam tylko po to żeby się zareklamować a tylko 10% po to żeby otrzymać jakieś sensowne rady.
W ogóle to coś czuje że bardzo chciałbyś wstawić tam adres swojej strony, dlatego tak o to walczysz, nie ma to jak takie podchody.