Witam,
mam problem z laptopem Samsunga z Windows 8.1. Do tej pory wszystko dzialalo jak nalezy, jednak po czyszczeniu klawiatury pianka do czyszczenia obudowy, prawdopodobnie nastapilo jakies zwarcie w klawiaturze, co objawialo sie tym, ze caly czas wpisywalo mi sie “5”, “i” oraz “h” wpisywaly mi sie jednoczesnie. Wiec podlaczylem zewnetrzna klawiature USB, odinstalowalem sterownik od klawiatury wbudowanej, a nawet fizycznie ja odlaczylem od komputera odpinajac tasme. Problem z samowpisujaca sie “5” i podwojnymi literami ustapil, jednak nawet na zewnetrznej klawiaturze podpietej pod USB nie dzialaja mi polskie znaki a mam uklad klawiszy polski: programisty. Po wcisnieciu “Alt” i np. “a”, “c” itp. nie wpisuja mi sie polskie znaki. O dziwo korzystajac z klawiatury ekranowej jestem w stanie uzyskac polskie znaki (zarowno “Alt” jak i np. "a’ wpisane na ekranie), jednak nawet po kliknieciu “Alt” na ekranie i wcisnieciu “a” na klawiaturze znowu nic sie nie dzieje. Klawiatura USB podpieta do innego komputera dziala bez problemow. Przepraszam za brak polskich znakow, ale korzystam wlasnie z wadliwego komputera ktory wlasnie opisuje Co mam zrobic zeby moc wpisywac polskie znaki?
Pozdrawiam
P.S. Jezeli zly dzial to prosze o przeniesienie.