Jeśli chodzi Ci o to to tak
a jak przytrzymasz dłużej np. 10 sek. to się pojawia literka? np. a?
Mogę trzymać i dłużej i nic
Spróbować możesz sprawdzić czy da radę narzędzie rozwiązywania problemów:
W panelu sterowania włącz duże ikony i znajdź:
Potem z lewej strony (kolumny) wybierz wyświetl wszystko i na liście znajdź “wyszukiwanie i indeksowanie”.
Sprawdź też czy np. antywirus z np. modułem antykeylogger nie blokuje jak używasz innego niż Windows Defender.
Potem kliknij zaawansowane i następnie odbuduj z pierwszej zakładki.
Pewnie i tak będzie trzeba coś jeszcze więcej skorygować.
Nadal bez zmian
Ktorą masz wersje Windowsa?
Naciśnij menu start --> wpisz “winver” i naciśnij Enter
Naciśnij menu start --> wpisz “winver” i naciśnij Enter
Jakby nie dało się wpisać to np. w menadżerze zadań spróbuj.
Wersja 1703
A wpisywałeś/aś/oś w menu czy jednak po przez Menadżer zadań.
Menadżer zadań
ja bym sprawdził czy usługi na pewno działają, windows search, indeksowanie, a druga sprawa, skoro problem z uprawnieniami, to może jeszcze warto zobaczyć czy na lokalnym koncie administratora, też tak się dzieje, konto pewnie jest wyłączone
Co do konta administratora to dalej to samo.
Szczerze to zaczynam mieć dość tego syfu
https://www.bleepingcomputer.com/download/windows-repair-all-in-one/
Może nie pogorszy stanu i poprawi błędne uprawnienia - jak coś program zrobi kopię rejestru i najlepiej ręczenie aktywować przywracanie systemu (i zrobić punkt przywracania systemu):
Zacząłbym zabawę od aktualizacji do najnowszej wersji.
To zabawne ale akurat aktualizacja naprawiła problem.
Wielkie dzięki wszystkim
Nie ma w tym nic dziwnego
Problem był raczej napewno systemowy, więc było duże prawdopodobieństwo, że “odświeżenie” systemu go naprawi
Ten temat został automatycznie zamknięty 180 dni po ostatnim wpisie. Tworzenie nowych odpowiedzi nie jest już możliwe.
Dzień dobry, miałem ten sam problem i okazało się że była włączona klawiatura dotykowa dla paska zadań. Dokładniej opcja „Pokaż przycisk klawiatury ekranowej”