Brak regulacji głośności

Dzieś mi przepadła “regulacja głośności” Odpalam kompa, chce sobie pogadać przez mikrofon, heh ce go włączyć bo wiciszony i nima yak :mrgreen: Bawiłem sie w ustawieniach a dokladnie w Dźwięki i urządzenia audio ce zaznaczyć: “umieśc ikonę głośności na pasku zadań” i…

i bląd :evil: tu cytuje: "Umieszczenie wskaźnika głośnoścu na pasku zadań jest niemożliwe, ponieważ program regulacja głośności nie zostal zainstalowany… ble, ble, ble i tak dalej :smiley: gdzie mam szukać tego programu?? zeby szysko “grało”

Ja też tak miałem, ale z głosem, powiem Ci teraz po kolei gdzie to jest :slight_smile:

START/Panel sterowania/Dźwięki, mowa i urządenia audio/Dźwięki i urządzenia audio/ klikasz na zakładkę

Głos/Testowanie sprzętu/Dalej

No i tutaj w tym mijscu masz regulacje głosu i regulacje mikrofonu :slight_smile:

start -> uruchom -> sndvol32 -> enter

To nie przejdzie :?

Mam tak samo jak vrh brak u mnie tej regulaji głośności.Jeśli takie coś wpisze On (ja też) to wyskakuje błąd :stuck_out_tongue:

Poczekamy czy moja porada podziałała :slight_smile:

dzieki, wszysko jest tak jak mówisz, ale nadal nie moge wlączyć tej regulacji głośności

Złączono Posta : 11.07.2006 (Wto) 13:19

e tam

Będziesz mógł dopiero włączyć jak zainstalujesz na nowo winde albo naprawisz.

Z tego rozumiem, że mikrofon działa :?: :roll:

mikrofon dziala, przeinstaluje system a przy okazji walne formata mój komp jush tego badzoo potrzebuje, dzieki

Złączono Posta : 11.07.2006 (Wto) 17:42

Znalazłem tą regulacje :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Była w C:\WINDOWS\LastGood\System32\sndvol32.exe

hehe, dzieki że naprowadziliście mnie na trop :smilecolros:

jeśli chcecie aby ikona głośności znów pojawiła się na pasku zadań wystarczy pobrać ten plik:

http://w829.wrzuta.pl/plik/8qGGwnPh9BR/sndvol32

następnie C:\WINDOWS\system32 znaleźć plik sndvol32 usunąć go, potem wkleić plik z powyższego linku, a następnie reset kompa. Później już z górki Start>Panel sterowania>Dźwięki i urządzenia audio zaznaczyć opcje

Umieść ikonę głośności na pasku zadań i OK :stuck_out_tongue_winking_eye: