Brak rozdzielczości 1440x900 ! POMOCY!:(


(Adi Pct) #1

Witam wszystkich serdecznie,

Z tego co się orientowałem to zostało poruszonych wiele wątków na temat właśnie zaniknięcia rozdzielczości 1440x900, niestety żadna rada w moim przypadku nie była skuteczna. :frowning: Jakiś miesiąc temu wszystko było ok bo zaraz po zakupie komputera zainstalowałem wszystkie sterowniki z płyty wraz z sterownikami do karty graficznej. Problem zaczął się jakieś 2 tygodnie temu nagle po ponownym uruchomieniu komputera zanikła mi rozdzielczość 1440x900. Próbowałem większości metod jak sobie poradzić z tym problemem instalowałem starszą wersje sterowników, najnowszą i dalej mi to nie pomogło, robiłem ponowną reinstalację systemu i też nic mi to nie dało. Problem tkwi też w tym, że jak próbowałem zainstalować stery do monitora to wyskakuje mi jakiś błąd ale z tego co w menadżerze patrzyłem to niby są najnowsze sterowniki pod monitor. Najgorsze jest to, że nagle po uruchomieniu ponownym problem się od tak pojawił. Jeśli macie jakieś pomysły co mógłbym zrobić aby się pozbyć tego problemu to będę serdecznie wdzięczny za pomoc, za co już wam z góry dziękuję.Pozdrawiam serdecznie. Elementy, które powinienem podać:

Monitor: VievSonic 19'

Płyta główna: Asus P5KPL-AM

Karta Graficzna: MSI N220GT


(Paczasterr) #2

Przywracałeś ustawienia domyślne monitora? W menu monitora masz taką funckję.


(pawelg441) #3

można kupić takie radiatorki na pamięć ?


(Monczkin) #4

adi4 , nazwij proszę temat konkretnie, bez zbędnych problemów, pomocy i krzyków w tytule. Inaczej wyciągnę konsekwencje. Przeczytaj proszę ten temat. viewtopic.php?f=16&t=394978