Brak sterowników bluetooth windows 7

Cześć, witam wszystkich, przedstawię wam problem z którym nie mogę się uporać i proszę o porady, wskazówki. Chcę przesłać pliki między dwoma komputerami za pomocą bluetooth’a. Na 1’szym stacjonarnym mam podłączony zewnętrzny adapter Bluesoleil, zainstalowane oryginalne sterowniki, system windows XP,wszystko działa. Na 2’gim laptopie jest wbudowany bluetooth, system windows 7, bluetooth znajduje mi ten komputer stacjonarny, jednak wyskakuje ostrzezenie ze jest problem z tym znalezionym urządzeniem, po sprawdzeniu we właściwościach urządzenia okazuje się, że jest brak sterownika do , zewnętrznego urządzenia bluetooth, , wpisywałem identyfikator żeby znaleźć te drivery, ale są nie do odnalezienia, nie wiem jak to rozwiązać, z góry dzięki za sugestie :slight_smile:

czetwu ,

Zapoznaj się z tematem i popraw tytuł tematu na konkretny, mówiący o problemie. W celu dokonania zaleconej korekty proszę użyć przycisku Edytuj przy poście otwierającym ten temat.

Zignorowanie zalecenia będzie skutkowało usunięciem tematu do Kosza.

zainstaluj na laptopie inne sterowniki niz te co są w systemie i powinno działać albo te co masz na pc

Ok, problem rozwiązany, zabrałem się tak jak kolega sugerował za aktualizację sterowników i wiele spraw zostało wyjaśnionych, dziękuje za poradę jak równięż za instrukcje od administratora :slight_smile: