Mam problem kupiłem niedawno laptopa medion md 95300 był na nim zainstalowany win vista ale postanowiłem zainstalowac xp, pościagałem wszystkie sterownki ze strony produceta i wszystko chula oprucz wf-fi. Instaluje sterowniki od wi-fi to wyswietlany jest komunkat “Nie znaleziono sterownika pasującego do karty lub karta ne została zainstalowana”
Podejrzewam ze karta od wi-fi to WinBond W89C840 PCI Fast Ethernet NIC ale nie mogę znaleść do tego sterownkow .
albanswir1, proszę zapoznaj się z tą stroną oraz tym tematem, a następnie, używając opcji EDYTUJ , później Użyj pełnego edytora , popraw tytuł tematu, tak aby mówił konkretnie o problemie.
Przypomnij też sobie co to są znaki interpunkcyjne i uzupełnij o nie swoje posty.
Uruchom Menadżer urządzeń (w menu start w Uruchom wpisz devmgmt.msc i OK), kliknij prawym na kartę sieciową (Kontroler Ethernet), Aktualizuj sterownik, Zainstaluj z listy lub określonej lokalizacji (zaawansowane), Dalej, zaznacz Uwzględnij tę lokalizację w wyszukiwaniu (wskaż folder gdzie wypakowałeś sterownik)