wpisalem w Uruchom - ipconfig -all, opjawiło mi się okienko MS-DOS i od razu znikło…
dodam, że problem pojawił się po sformatowaniu dysków i zaintaslowaniu Win XP Home Edition sp1 i później pobraniu i zainstalowaniu service pack 3 oraz Net Framerowk 3.5, posiadam tu internet explorer
Nie próbuj! Każda wersja Google Chrome będzie Ci komunikować, że nie obsługuje WinXP. Zainstaluj: https://www.slimjet.com/en/dlpage_xp.php pierwszy link z góry.
To jest prawie to samo, co Google Chrome.
Możliwe, czytałem na jakims forum, gość miał to samo i napisalu mu, że jest 6 lat do tyłu z aktualizacjami, więc niech najpierw sobie zaktualnizuje SP3 i inne łatki, sterowniki programty i wtedy coś spróbuja pomóc. Ja mam podobnie bo wziałem sobie windowsa xp od gościa co kiedys miał kafejke internetową a było to ponad 10 lat temu, więc windows dosyc stary, do tego SP1, SP3 pobrałem z neta
Tyle co pobrałem to sterowniki do karty graifcznej, płyty głównej ( w programie drivers tool kit pokazuje że nie mam tych sterowników dalej ), dzwięku, karty sieciowej i ten wireless pro, no i jakies po 2mb do usb itp.
zobacze jeszcze microsoft update, ale to pozniej bo mam problem z drugim komputerem a chce to dzis ogarnac, pozdrawiam i dam znac jak się sprawuje
Aaa i jeszcze jedno, mam NET Framework 3.5, może jak pobiore nowszy… :>
To niedobrze! To jest strona “ratunkowa”, ta driverscape. Ta, którą Ci poleciłem jest firmowa. Trzeba tam wybrać swój system (rozwinąć) i wybrać sterowniki Wireless. Przypuszczam, że masz sprzęt WiFi - Atheros. Jednak jeśli nie, to spokojnie można doinstalować sterowniki WiFi - Intel. System sam wybierze prawidłowe.
O nic nie pytam!
Instaluj spokojnie z tej strony, co poleciłem, najpierw WiFi - Atheros, a jak nie wypali to WiFi - Intel, choć może lepiej by było najpierw odinstalować te sterowniki Intel Pro, które zainstalowałeś.
Znaczy mi już wszystko działa, pobrałem najpierw jakieś BroadComp, to miałem wifi ale zadna strona nie wchodzila, potem z tej samej strony: driversapce - pobrałem sterowniki intel, potem przestawiłem żeby windows mi konfigurował sieć i dalej łapało wifi i żadna strona sie nie uruchmaiała, w końcu pobałem IE 8 i działa, to pobrałęm tego slimjeta, i teraz juz pisze z komputera nad ktorym pracuje