Brak Wirtulnych dysków

Chodzi o to ze normalnie jak wczesniej mialem daemona to normalnie instalowalem wybierałem sobie ilość wirtualnych dyskow a potem ładowałem obraz i wszystko hulało… a teraz instaluje go wybieram ilosc dyskow … tylko ze tch dysów nie ma tj. nie widac ich w moim komputerze i ładuje obraz i i tak nawet autoodtwarzania nie lapie… Próbowałem alcoholem i to samo nie moge ustawic tych dysków… jak ktos wie o co moze chopdzic to niech napisze… sry za bledy ale na szybkosci…

Normalnie jak masz daemona czy alcohola to otwierajac moj komputer widzisz:

A:Stacja dyskietek

C: System xP

D: Partycja

E: partycja

F: Dvd- Rom

G: Wirualny dysk

H:Wirtualny dysk

Zakladajac ze ustawilem zeby byly dwa wirtualne dyski i powinienem je widziec (tj. to “G” i “H”)po otwarciu “moj komputer” bo wczesniej tak było…

A teraz nie wiem czemu nie widze tych wirtualnych dyskow mimo tego ze ustawiłem je w daemoni (wybrałem sobie 2 wirtualne) Tylko ze w daemonie pokazane jest ze sa niby ustawione a tak ich nie ma:(:(:frowning:

Załączam obrazek…

screenmz8od8.png

1* Wszystko ładnie pięknie tylko w tym pustym miejscu powinna być literka wirtualnego dysku… (dajmy na to G:) ale jej nie ma… ustawiam w ustawieniach daemona tam przy tym wirtualnym dysku ta literke G:\ ale nadal jest tak jak było

2* a W tym miejscu zawsze jak do tej pory miałem własnie Wirtualny dysk (G:) A teraz nie mam…

Dodam jeszcze ze Miałem Nero Image driver w użyciu (i widziałem go i mogłem montowac normalnie obrazy) Potem go wyłączyłem całkowicie zeby ze sobą nie komplikowały sie te wirtualne dyski Daemona i nero…

Po czym gdy potrzebny mi był byle jaki wirtualny dysk włączyłem Nero Image driver i teraz tez i jego nie widze… i nic nie moge zrobic…

Z góry dziękuje… za pomoc

Spróbuj odinstalować deamona, wyczysc wszystkie klucze i zaistaluj jeszcze raz, pewnie miałeś komplikacje przez te nero, może pomoże

Złączono Posta : 30.04.2007 (Pon) 22:59

Your Uninstaller 2006

Zmień tytuł tematu na konkretny

Popraw screeny są za duże

Nie wiem brat mówił ze robił dokładnie tak jak poradziłes… i też nie pomaga;/;/ I nie wiem w czym tkwi problem i jak go naprawić (oczywiście wykluczając formata)… Jak ktoś pomoże to będę wdzięczny