Brak wlidcli.dll

Słuchajcie miałem w kompie Windows live movie maker,po uruchomieniu go wyskoczył komunikat z aktalizacją,więc potwierdziłem.Wyszedłem więc na chwilę bo długo coś sciągał aktualizacje.Po przyjsiu za 1,5h do domu okazało sie ze aktualizacja stoi na tym samym miejscu,więc anulowałem to uruchomieniem menedzera urządzeń i zakończeniu procesu.Gdy ponownie próbowałem odpalic Windows live movie maker wyskoczył mi taki komunikat:“Nie można uruchomić programu,ponieważ na komputerze nie znaleziono wlidcli.dll. Spróbuj ponownie zainstalować program,aby naprawić ten problem” Jeśli ktos wie co zrobić to niech napisze.Z góry dzięki za odpowiedzi.

Próbowałeś zgodnie z podpowiedzią, przeinstalować program?

Usunąc go nie mogę,bo nie widze go ani w panelu sterowania>programy ani nie mogę przywrócić komputera do wczesniejszego punktu kontrolnego.Nie wiem co jest,mam laptopa i program był tam wgrany,może wiesz jak go usunąć.

Pobierz: http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?wlidcli wklej tam gdzie trzeba i próbuj dalej.

Dzięki za podpowiedz,otóż usunąłem,zainstalowałem i mam dzieki tobie znowu,wiem że to było banalne do zrobienia,ale w każdym bądz razie jeszcze raz dzięki.Oczywiście kieruje to do osoby o nicku rgabrysiak bo to mi pomogło.Zresztą tobie jasiu87 też wielkie dzięki bo taki sposób też jest dobry,a piszę to dlatego żeby inni wiedzieli.Wielki dzięki i pozdro dla was.