BSOD po instalacji sterowników karty graficznej

Witam, mam problem z kartą graficzną Radeon 260x, wszystko prawidłowo podłączone, ładnie pięknie, ale gdy instaluje sterowniki to po instalacji mam Bluescreena lub czarny ekran (po ekranie logowania Win7, gdy ma być pulpit). Bluescreen to STOP: A0000001. Nie mam pojęcia co zrobić instalowałem najnowsze sterwoniki ze strony jak i te z płyty (starsze). W obu przypadkach to samo. Proszę o pomoc i dziekuję.

Witaj, popraw proszę tytuł tematu tak aby wstępnie informował o problemie, użyj przycisku EDYTUJ , który znajdziesz w prawym dolnym rogu Swojego posta-> następnie skorzystaj z opcji Użyj pełnego edytora. Dziękuję za uwagę.

Tip: Unikaj słów: “problem”, “help”, “pomocy” i.t.p. Tego typu słowa nie spowodują szybszej reakcji a mogą odnieść odwrotny skutek od oczekiwanego, tytuł tematu ma być skróconym opisem Twojego posta- powodzenia.

Jaka była wcześniej karta?

Zrób porządek po sterach kart grafiki w systemie, czyszczenie systemu np: Ccleanerem.

Uaktualnij system do najnowszego.

Wgraj NetFramework 4.5.1

I po restarcie dopiero instalacja sterownika.

System teraz po formacie, działał trochę ale problem znów wrócił. Nie wiem co robic

Wszystko masz napisane - na początek.

Edit:

Daj screen smart dysku z HD Tune, opcja health.

Wszystko zrobione tzw. NET framework, system.

Brak zainstalowanych sterowników od chipsetu

Może to co wyżej?

Dysk wygląda na OK.

Jesteś pewien, że karta sprawna?

Zasilanie do niej podłączone?

Jaki masz zasilacz?

Edit:

Czy nie podkręcałeś (jest podkręcona) karty grafiki? lub CPU?

Masz włączone AHCI w SATA? (na to wygląda bo hd tune tobie się nie wczytuje) jeżeli tak to: zmień na ide i zainstaluj sterownik

wcześniej  zmień wartość w msahci

A co ma piernik do wiatraka - nic nie rób.

dlaczego miałem podobny porblem…

Zasilanie podłączone, zasilacz Cooler Master 400w, karta jest nowa nic nie kręcona.

Możliwe, że karta uszkodzona, trzeba sprawdzić na innym kompie.

Jak dasz radę zainstalować ster z płyty CD do karty to zainstaluj i wejdź do CCC i zmniejsz taktowanie GPU i sprawdź.