Budowa strony muzycznej

Witam

chciał bym założyć stronę z upload/download do muzyki oraz żeby było tak że ktoś wrzuci plik i na stronie pokaże sie odtwarzacz

coś w stylu zippy

moduły

CMS

Drupal

eXtreme Fusion

eXtreme Fusion

Joomla 1.0

Blog

Word Press

Fora dyskusyjne

phpBB

lub własny

strona stoi na Friko

już mam stronę ale adresu nie mogę podać z powodu regulaminu

Powodzenia!

powodzenia tylko tyle??

Chyba nie myślisz, że ktoś ci to za darmo zrobi ? :slight_smile:

musze wiedzieć tylko jaki skrypt i moduł i tyle

też dołączę się do “powodzenia” :slight_smile:

jaki skrypt, moduł - google.pl -> wpisuj zapytania tego co Ci potrzeba.

Nikt Ci tego za darmo nie napisze (no, chyba, że ma za dużo wolnego czasu i śpi na pieniądzach). Wybierz CMS’a i poszukaj do niego wtyczek.

Z zerową znajomością PHP, JS, HTML itp. rzeczy życzę Ci ponownie Powodzenia. (wniosek wyciągnięty po przeczytaniu tematu, zresztą, nie zadawałbyś tego pytania, gdybyś coś umiał).

HTML znam i to bardzo ale w PHP i inne jestem zielony

Może lepiej poszukaj jakiegoś klona? (google.pl->klony skrypty).

Nie żebym Cię zniechęcał, ale po co robić coś czego w necie jest setki?

Samym HTML’em za dużo nie zdziałasz, nawet wyglądu strony nie zmienisz, ewentualnie strukturę i to w małym stopniu, no chyba, że w pojęciu HTML również miałeś na myśli CSS.

btw. Piszesz, że chciałbyś założyć stronę, a na końcu posta dodajesz, że stronę już masz, nie rozumiem. :slight_smile:

mam stronę ale chodzi o to by było oddzielnie forum i strona z muzyką z powodu powierzchni hostingu

Taki multimedialny system jest dostępny bez opłat .

Dolphin 7 RMS firmy Boonex

System by w pełni działał musi korzystać z serwera RMS.

Jeżeli będzie potrzebny namiar na firmę która świadczy pełne usługi dla tego systemu to napisz do mnie.

Tak, bo twoje zachowanie jest chamskie (!)

[-X

I Ja życzę powodzenia i szczęścia :-),a będzie ci potrzebne chyba że muzyka jest twoja przez ciebie skomponowana,nagrana i wykonana ewent. wykupiłeś prawa.