Buforowanie IE 8 Co to takiego


(Kurss1005) #1

Witam, nie kpijcie, tylko wyłóżcie mi lopatologicznie, co to jest buforowanie danych w IE8, bo KIS sugeruje wyłączenire buforowania danych pobranych przy użyciu chronionego kanału.


(struart) #2

Buforowanie danych w przeglądarce to nic innego jak pamięć podręczna, w której zapisywane są obrazki/animacje itd, w celu przyśpieszenia wczytywania stron często odwiedzanych (nie będzie na nowo z sieci pobierać obrazka skoro ma go w pamięci podręcznej). CO do komunikatu KIS to nie wiem o co mu chodzi, ale możesz wejść do ustawień internetowych w IE i tam wybrać opcję Wyczyść historie przeglądania i tam zaznacz wyczyść pamięć podręczną.


(roobal) #3

zgodnie z regulaminem, który zaakceptowałeś podczas rejestracji, proszę dokonać zmiany tytułu na taki, który wstępnie opisze problem, w przeciwnym razie temat wyląduje w koszu.