Fajny pomysł. Mogłyby się znaleźć koszulki z piratem i jego kompanem,ale nie tylko w kolorze czarnym,koszulki zwykłe i polo z kołnierzykiem,kubki z logo dp i piratem i papugą,podkładki pod myszki.
Można wiele wykombinować pomysłów w tym zakresie.
Specjalne promocje dla zarejestrowanych Czytelników dp na programy,sprzęt komputerowy,komputery stacjonarne,notebooki etc.
To tylko pomysł.I wcale nie taki głupi z tymi promocjami.
Nie oszukujmy się-vortal dp jest na pewno już szanowaną marką-przynajmniej z moich skromnych obserwacji tak wynika-,że gdyby np.zwróciliby się do danej firmy komputerowej (producenta,przedstawiciela handlowego etc.) to zapewne mogliby się dogadać.
I wilk byłby syty i owca cała.
Bonusy na reklamie danej firmy,sprzedaż towaru większa i klienci -czytaj- Czytelnicy dp zadowoleni.
Jest to możliwe przy porozumieniu i uczciwej rozmowie.
Dobreprogramy jest tak znanym vortalem że powinno mieć własny sklepik.Mam pytanie kiedy planujecie otwarcie chętnie bym kupił koszulkę albo pena i kubek.
Jak dla mnie pomysł świetny. Kubki muszą być obowiązkowo - jeden dla mnie. Koszulkę też chętnie kupię. Długopisy i nalepki/naklejki też nie byłyby taką złą opcja - tylko muszą by dobrej jakości a nie jakieś byle co. Popieram w całej rozciągłości.
tylko ty nie widzisz jak glupi jest twój pomysł i w sumie rozumiem że bronisz swojego… ale nadal jest głupi… to moje zdanie… skończyłem ekonomie więc coś niecoś wiem.trzym się.
Ja też skończyłem ekonomię i nawet marketing inne tego typu. Opłacać by się opłacało i dało by się to zrobić ale pomysł nie jest tyle głupi co niezgodny po prostu z ideą. To ma być butik, sklepik z gadżetami a nie bazar czy kolejny sklep, w którym będą sprzedawane komputery, dyski przenośne tak jak w Vobisie. Jak ktoś chce kompa z logiem DP to sobie zamówi naklejki i wyjdzie na to samo. Jak pisałem, pomysł Pasjonata nie jest głupi ale jest niezgodny moim zdaniem z ideą istnienia butiku, gdzie moim zdaniem powinno się sprzedawać drobne “upomninki” a nie komputery albo promocje na sprzęt lub na licencje od tego są “polowania na licencje” i nagrody w konkursach
Poza tym zaraz by trzeba wprowadzić selekcję użytkowników z minimalną liczbą postów, bo zobacz każdy by się specjalnie rejestrował na forum lub vortalu by korzystać z promocji, więc aby uniknąć rejestracji użytkowników, którzy nie mają zamiaru zaglądać na forum lub vortal to by trzeba było wprowadzić limit, powiedzmy od 500 albo 1000 postów. Ty i tak byś nie skorzystał, bo masz dopiero 11 postów, więc pomysł na starcie jest spalony.