Czy da sie być moderatorem jakiegoś działu? Jeżeli tak to jak?
Możesz sobie tylko pomarzyć :lol:
A tak na serio: regulaminu nie przeczytałeś :x
Trudno
Moderatorzy raczej sami się nie zgłaszają… osoby które nadają się na moderatorów po prostu otrzymują taką propozycję…
No chyba że się myle…
Dokładnie jest tak jak mówisz.
arqi1216 jak na razie masz małe szanse :x
arqi1216 jak tak ci zależy to uruchom własne forum i będziesz mógł być nawet adminem :mrgreen:
Owszem można.
Musisz być zauważony tylko z pozytywnej strony miedzy innymi przez moja osobę. ;]
Ale n ie przez dzień a miesiące. ;]
A nawet lata :lol:
Powodzenia :mrgreen:
Ja prawde powiedziawszy byłem modkiem jednego forum, ale szybko już stamtąd wypędzlowałem bo nawet admini łamali regulamin
Heh tylko czy ja wiem, bycie moderatorem to już nie to samo co zwykłym szarym userem
Niektórzy po nominacji na moderatora tracą “to coś” ;]
Ale to już inna historia :lol:
hehe dobre.
Czyli co :hmmm:
Po prostu muszą zważać na regulamin i go egzekwować od innych, a to czasami spotyka się z negacją ze strony userów forum, którzy przecież pamiętają jeszcze gościa jako zwykłego szaraka. A tu nagle zwraca im uwagę na coś
Może i o to chodzi :P, ale z niektórymi nie możnabyło nawet pogadać jak człowiek z człowiekiem tylko jak user z moderatorem
No ale nie mam zamiaru tutaj mówić o każdym personalnie :rotfl:
Ale ‘troche stażu’ mam i pamiętam jak było kiedyś :lol:
Pozdrawiam
Nie wiem - różne są zapatrywania na ten temat.
Ale moderator, który nie zmieniłby swojego stosunku (nie zrozum źle - nie chodzi o jakieś wywyższanie ) do użytkowników na forum, byłby zlekceważony - i jego prośby czy decyzje również. Niekiedy jest to opacznie rozumiane jako - palma mu odbiła czy woda sodowa etc.
Sztuką jest robić swoje i żyć w zgodzie, ale jak to mawiają, “jeszcze się taki nie narodził, co by wszystkim dogodził”
Stąd się bierze tyle opinii, ilu userów na forum. I każdy ocenia według własnych kryteriów
Również pozdrawiam
Mentalność ludzi.
Pomimo iż ma wszystko czarno na białym on i tak będzie się starał zinterpretować to na swoją korzyść :lol:
Tak to już jest, jedni zlekceważą, drudzy z szacunkiem spełnią jego prośby ^^ , dlatego:
I to chyba koniec tej rozmowy
Tak mnie naszło tylko na chwilę refleksji