Całkowite usunięcie kanału Youtube


(Anarkadpl) #1

Witam. Mam problem otóż usunąłem swój kanał na youtube wg. Wskazówek i ten usunięty kanał jest nadal dostępny w Przełącz konto i jak wejdę w ten usunięty kanał to tak jakby przełącza mnie na kanał przed usunięciem. Więc kliknięcie zamknij kanał nic nie daje więc jak Całkowicie usunąć kanał na youtube?


(ra-v) #2

To chyba przełączasz konto Google (G+?) przez którego będziesz oglądał YouTube.