Ta gra jest na 5-6h
A już miałem zamawiać gierkę. Dobrze że zaczekałem (gierka może i fajna ale niestety zbyt krótka a na grę on-line jakoś nie mam ochoty) :o
Krótka bo twórcy nastawiali się na mp a nie na singla, i chwała im za to.
Takich gier nie kupuje się dla singla tylko właśnie dla multi, który trzeba przyznać wyszedł naprawdę fajnie ;]
A singiel to tylko dodatek, moim zdaniem nawet wcale mogło by go nie być…
Sądze odwrotnie. Miało być SP a MP to dodatek.
Cześc, mam pytanie. Jak zapisać opcje punkbuster??, bo po każdym wyłączeniu gry ustawia się na No
MP w CoD4 jest miodzio :mrgreen:
Już sobie poradziłem, wystarczyło zaktualizować PB. Macie tutajk link może komuś się przyda
http://www.evenbalance.co…age=pbsetup.php
dZIś Kupiłem tą giere . ;] I jestem naprawde zadowolony
Czy ta gra uruchomi sie na pixel shader 2.0?
Mam obecnie za wolny net zeby sciagac to demo
Ja mam 2.0 i u mnie działa.
Wymagane:
Gierka super :smilecolros:
Nie grałem w tak dobrą strzelaninę w tym roku!
Dużym plusem tej gry jest świetna grafika jak na te wymagania. :2gunfire:
Jedyne co mnie troche denerwuje to jak gram
czasami czuję się jak w kinie na jakimś filmie wojennym
do kasacji
duded - nie sądzisz ze z tym problemem powinieneś napisać oddzielny temat…
do kasacji
Nic się nie dzieje bo masz " złego " cracka. Wgrałbyś innego to by ruszyło… no cóż… ale pożegnamy Pana
Call 4 rulezzz. A multi no wymiata… Jak ktoś jeszcze nie ma to zasuwać do sklepów.
grałem sobie dzisiaj w demo na laptopie gra rewelka
mozecie powiedzieć o co chodzi z tym że na środku ekranu pojawia się granat lub rączka to mnie zabijają lecz jak wypuszczam granata G to też mnie zabijają ;/ w ogóle on celuje automatycznie tego granata gdzie w terrorystów ma trafic czy sam musze w nich trafic jak się pojawia ten znaczek granatu na środku ekranu
Kiedy pojawia sie granat to oznacza że w twoim pobliżu jest granat i najlepiej uciekać , a kiedy pojawi się rączka to znaczy że masz granat pod nogami i może go za pomocą “G” wyrzucić co nie zawsze się udaje.
Gra fajna, ale bez rewelacji. Podobno najlepszy multiplayer na dzień dzisiejszy - bzdura. W sumie nie chce mi się więcej pisać na ten temat, bo znajdą się zwolennicy i przeciwnicy, zakochani i ci, którzy się zawiedli.
Single bardzo fajny, ale nie przesadzajmy, bo krótkie to jak ■■■■■■■.
Dwa w jednym - kawał dobrej roboty, ale też panowie powinni w przyszłości bardziej się postarać i chociaż w MP niczego oryginalnego raczej nie wymyślą, to SP pograłbym trochę dłużej.
m4rciniak , a podaj mi tytuł z roku 2007, który jest długi? Nie mówiąc o grach RPG i strategiach.
-
Crysis
-
Timeshift
-
Clive Barker’s Jericho
-
Call of Duty® 4 - Modern Warfare
-
Soldier of Fortune Payback
-
Need for Speed™ ProStreet
-
Gears of War
Te i inne tytuł są krótkie i to raczej normalne.