ziom ;], eee a są takie DVD-ROM’y??? Nagrywarka może nie nagrywać na DL ale DVD-ROM ma to gdzieś czy dvd ma 4gb czy 8, co innego z tymi blue.
Oczywiście że są takie.
Niektóre starsze nagrywarki / odtwarzacze DVD nie odczytują płyt nagranych w DL.
Ja mam jeszcze starego dziada LiteOn, którego kupiłem jeszcze przed wyjściem DVD-R DL i normalnie czyta. Nagrywarka ok, ale ze dvd… dziwoja:P
Mój DVD ROM LG… który był baaardzo sławny bo kilka lat temu tylko jego sprzedawali… też nie czyta D9 :P… a co najlepsze… to moja nagrywara… chyba się wypala i powoli przestaje dobrze wypalać D9 bo jak chce jakies rzeczy z dysku nagrać… to płyta wychodzi popsuta Eh… a potem ani DVD rom ani Nagrywarka… nie czyta jej. Czas chyba zmienić na jakiegoś Pioneerka 112 D
WSZtm , Polecam Ci NEC’a, bardzo fajne są
To szczęście że nagrywarki są tanie
Zmienić nagrywarkę to pryszcz, szkoda że procki i grafy nie są takie tanie
Właśnie przeszedłem CoD4 =] 4h i po sprawie xD Najlepsze były misję gdy byłem “przebrany za krzak” :mrgreen:
Nie no 4H to raczej chyba nie… Wczoraj w nocy grałem 4H… zresztą 4 H to na rekrucie możliwe…Weź na inny poziom… to wtedy przy nie jednej akcji się troche namęczysz Ale giera fajna ogólnie.
Właśnie przeszedłem. Gierka bardzo fajna, ale za krótka
Bo takich gierek się nie kupuje dla SP tylko dla multi.
Przynajmniej w większości przypadków dominuje takie myślenie.
Producenci od początku się nastawiali głównie na mp, i to było ich celem, na czym skupili swoją uwagę (i chwała im za to).
Single w takich grach jest tylko dodatkiem
A czy mi sie wydaje czy cod4 jest na silniku cod2?? :roll:
Wystarczy poszukać.
A nie tonąć w domysłach.
Zresztą wystarczy rzucić okiem na wymagania, a widać że musiał zostać użyty inny silnik.
No tak , ale przypomina bardzo ten z dwójki
W którym miejscu ?
To ja chyba niedowidzę :roll:
Chyba jak grasz na low detalach w rozdziałce 640/480 z 20FPS
Przeszedłem już całą grę (chyba zajęło mi to mniej czasu niż pójście do sklepu :P). Klimat jest zarąbisty, jednak gra dwoma różnymi postaciami niezbyt przypadła mi do gustu. Wielkie brawa dla twórców.
PS. Ostatnia misja w samolocie jest najlepsza
tez już przeszedłem
gra bardzo fajna :mrgreen:
Nie trzema ?
SP jest tlyko tak dla smaczku na początek. Potem jak pewnie 90% graczy, zaczyna się gra tylko na Multi i to jest anjlepsze
Nie rozumiem dlaczego moderatorzy nie zwracają uwagi na kodowanie linków ??
Używajcie Code
Przykład :
link
Mój kumpel w niecały jeden dzień miał już maxymalny level :mrgreen: