Call of Duty 4 Modern Warfare! (Było DEMO jest Full wersja)

ziom ;], eee a są takie DVD-ROM’y??? Nagrywarka może nie nagrywać na DL ale DVD-ROM ma to gdzieś czy dvd ma 4gb czy 8, co innego z tymi blue.

Oczywiście że są takie.

Niektóre starsze nagrywarki / odtwarzacze DVD nie odczytują płyt nagranych w DL.

Ja mam jeszcze starego dziada LiteOn, którego kupiłem jeszcze przed wyjściem DVD-R DL i normalnie czyta. Nagrywarka ok, ale ze dvd… dziwoja:P

Mój DVD ROM LG… który był baaardzo sławny bo kilka lat temu tylko jego sprzedawali… też nie czyta D9 :P… a co najlepsze… to moja nagrywara… chyba się wypala i powoli przestaje dobrze wypalać D9 :frowning: bo jak chce jakies rzeczy z dysku nagrać… to płyta wychodzi popsuta Eh… a potem ani DVD rom ani Nagrywarka… nie czyta jej. Czas chyba zmienić na jakiegoś Pioneerka 112 D :slight_smile:

WSZtm , Polecam Ci NEC’a, bardzo fajne są :slight_smile:

To szczęście że nagrywarki są tanie :stuck_out_tongue:

Zmienić nagrywarkę to pryszcz, szkoda że procki i grafy nie są takie tanie :stuck_out_tongue:

Właśnie przeszedłem CoD4 =] 4h i po sprawie xD Najlepsze były misję gdy byłem “przebrany za krzak” :mrgreen:

Nie no 4H to raczej chyba nie… Wczoraj w nocy grałem 4H… zresztą 4 H to na rekrucie możliwe…Weź na inny poziom… to wtedy przy nie jednej akcji się troche namęczysz :slight_smile: Ale giera fajna ogólnie.

Właśnie przeszedłem. Gierka bardzo fajna, ale za krótka

Bo takich gierek się nie kupuje dla SP tylko dla multi.

Przynajmniej w większości przypadków dominuje takie myślenie.

Producenci od początku się nastawiali głównie na mp, i to było ich celem, na czym skupili swoją uwagę (i chwała im za to).

Single w takich grach jest tylko dodatkiem :wink:

A czy mi sie wydaje czy cod4 jest na silniku cod2?? :roll:

Wystarczy poszukać.

A nie tonąć w domysłach.

Zresztą wystarczy rzucić okiem na wymagania, a widać że musiał zostać użyty inny silnik.

No tak , ale przypomina bardzo ten z dwójki :slight_smile:

W którym miejscu ?

To ja chyba niedowidzę :roll:

Chyba jak grasz na low detalach w rozdziałce 640/480 z 20FPS :stuck_out_tongue:

Przeszedłem już całą grę (chyba zajęło mi to mniej czasu niż pójście do sklepu :P). Klimat jest zarąbisty, jednak gra dwoma różnymi postaciami niezbyt przypadła mi do gustu. Wielkie brawa dla twórców.

PS. Ostatnia misja w samolocie jest najlepsza :smiley:

tez już przeszedłem :slight_smile:

gra bardzo fajna :mrgreen:

Nie trzema ?

SP jest tlyko tak dla smaczku na początek. Potem jak pewnie 90% graczy, zaczyna się gra tylko na Multi :smiley: i to jest anjlepsze :stuck_out_tongue:

Nie rozumiem dlaczego moderatorzy nie zwracają uwagi na kodowanie linków ??

Używajcie Code

Przykład :

link

Mój kumpel w niecały jeden dzień miał już maxymalny level :mrgreen: