Call of Duty Modern Warfare 2: Problem z oprogramowaniem(?)

Witam, (z góry przepraszam jeżeli w złym temacie wątek założyłem), ale mam taki problem, dostałem dzisiaj nową, świeżutką wersję Call of duty modern warfare 2 prosto z empiku kurierem, i chciałem zainstalować. Tu się zaczyna problem. http://www.speedyshare.com/files/28149996/Problem.jpg . Ten komunikat nie daje mi spać! Nie mogę przez niego zainstalować ani CoD’a, ani Company of Heroes opposing fronts (próbowałem wczoraj) na googlach znalazłem tylko porady jak ściągnąć pirata, lecz ja jestem cienki w google’owaniu. Wie ktoś co z tym zrobić? Bardzo mi zależy żeby zagrać. Dziękuję.

@edit. Aha zapomniałem, mój sprzęt to: Toshiba sattelite (laptop), Windows XP home edition (oryginał! żaden pirat!), procesor intel core 2 duo CPU (2 gHz), karta graficzna Mobile intel 4 series express chipset family (1 giga), 2,87GB Ram, Service pack 3.

dodałeś klucz do konta steam ? Jeśli tak to ściągnij grę przez steam-a, swoją drogą na mobilnej karcie nie pograsz bo ta padaka nie nadaję się do grania :wink:

Hej,

:arrow: Instalujesz grę z konta o uprawnieniach administratora?

Nie chcę Cię martwić, ale na tej grafice gra nawet po zainstalowaniu prawdopodobnie się nie uruchomi…

Pozdrawiam,

Dimatheus

Niech, TO, SZLAG XD jadę na gościu, wielkie dzięki nie pomyślałem o tym, tak wiem, ale większość gier jechała, więc myślałem że 2,87 GB jakoś wspomoże. A jak nie to zawsze mogę się przerzucić na komputer, ważne żeby gra była w systemie steam. I dzięki Steemm, właśnie instaluje na steamie. I mam jeszcze jedno pytanie: czy to prawda że laptopowy sprzęt naprawdę jest taki słaby? Tyle się negatywów na ten temat nasłuchałem.

Hej,

Z zasady komputery przenośnie nie służą do grania w wymagające tytuły. Mają być mobilne przede wszystkim. Oczywiście są rozwiązania typowo dla graczy. Ale należy wtedy nastawić się na wydatki rzędu 4 000 - 5 000 PLN.

Pozdrawiam,

Dimatheus

Dziękuję Steemm, dziękuję Dimatheus. Pozdrawiam, ale jednak mam ciągle problem, z tym oprogramowaniem. Jestem na właścicielu, ściągnąłem grę na steam (6h) ludzie mówili mi by zrobić system–>podpisywanie sterowników—>ignoruj. Ale nadal mam ten komunikat. Ktoś wie co zrobić? Jak również gdy wezmę OK mam: Could not load localization.txt please make sure Call of Duty Modern Warfare 2 is run from correct folder. Please help.

Hej,

Komunikat o niemożności zainstalowania?

O jakim OK piszesz? W którym miejscu się ono pojawia?

Pozdrawiam,

Dimatheus

http://www.speedyshare.com/files/28149996/Problem.jpg <-----po wzięciu “ok” dostaje taki komunikat:

http://www.speedyshare.com/files/28175981/komunikat.jpg. Ściągałem 12GB przy użyciu steam, 6h zajęło. Teraz nie mam pojęcia co zrobić.

Hej,

Spróbuj zainstalować grę logując się do systemu jako Administrator. Czy problem będzie pojawiał się nadal?

Wspomniany komunikat pojawia się w czasie instalacji czy już po zainstalowaniu gry? Jak dla mnie wskazuje on na błędnie pobrany plik instalacyjny…

Pozdrawiam,

Dimatheus