Witam, mam problem z dźwiękiem, systemowy jest natomiast jak chce puścić muzyke to nie działa, zrobiłem format jednak bez skutku.
Dźwiek jest systemowy z beep’era - dźwięku z głośników nie mam żadnych … nawet przy logowaniu jest cisza…
Podaje dane z everesta
@ EDIT
OK pokolei robiłem tak jak pisaliście - dalej problem pozostaje nierozwiązany
Sprawdziłem, za pomocą odtwarzacza Windows media player i wyskoczył mi taki komunikat:
Przede wszystkim zaaktualizowałem system do SP3 - nie zadziałało
Wyczyściłem komputer, który jest i tak świeżo po formacie CCLEANEREM raporty, wyczyszczenie kompa
zainstalowałem - nie podziałało
Zainstalowałem K-Lite , tego direct-x również
Przeczytałem, wszedłem w BIOS-a znalazłem to zmieniłem jednak nie podziałało
Pomimo bardzo dokładnego opisu zrobiłem wszystko tak jak napisałeś i nic nie pomogło zatrzymałem się na tym
JAK WIDAĆ WSZYSTKO MAM NA SZARO NIE MAM MOŻLIWOŚCI WYBORU NICZEGO…
Kolejny screen tym razem z Everesta zakładka MULTIMEDIA mam tylko te 2 opcje …
Jeszcze coś takiego …
Proszę was jeśli macie jeszcze jakieś sugestie powiedzcie spróbuje - mój komputer zachowuje się jak niemy na cokolwiek
PRZED CHWILĄ COŚ RUSZYŁO… ZAINSTALOWAŁEM PROGRAM AIDA64 EXTREME EDITION I WYKRYŁO COŚ TAKIEGO ( co prawda dźwięku dalej nie ma jednak już jest więcej informacji )
PROBLEM ZOSTAŁ ROZWIĄZANY
Zainstalowałem to :
http://www.dobreprogramy.pl/Realtek-High-Definition-Audio-Codecs,Program,Windows,21164.html
zrestartowałem kompa pokazała się ikonka głosu obok godziny i ustawiłem odpowiednie parametry i działa dziękuje za pomoc