[CDA] Wyciąganie plików mp4 z linków blob

Mam konto CDA Premium. Jednak wieczorami mój net jest tak tragicznie wolny, że do tej pory pobierałem sobie filmy za dnia na dysk, a wieczorami oglądałem. Robiłem to przy użyciu podglądu źródła strony, gdzie łatwo było znaleźć ścieżkę do pliku mp4. Niestety od jakiegoś czasu niektóre filmy ukryte są pod adresami np. blob:https://www.cda.pl/19f7caf0-047b-4862-9c3f-bbe9ad64c95a Gdy przechodzę w DevTools do zakładki Sieć, wyświetla mi się cała lista plików webm wielkości max kilkuset bajtów. Skorzystałem w Chrome z rozszerzenie VideoDownloadHelper, który znalazł plik wielkości ponad 800 MB. Ściągnąłem go i otwarłem w VLC na skali czasu pojawił się taki czas trwania, jaki powinien być, ale mimo przesuwającego się suwaka na skali czasu, nie było ani obrazu, ani dźwięku.

Jak wyciągnąć z tego adresu plik mp4?

Bo w przypadku kont cda premium plik jest zaszyfrowany. Możesz go sprawdzić np. w MediaInfo (MediaInfo - Download) będzie oznaczone jako „Encrypted”. Klucz jednak jest hardkodowany.
Linki „blob” są do twojego local storage przeglądarki. VideoDownloadHelper to właśnie Ci zapisał, ale bez odszyfrowania jest bezużyteczne. Na podobnej zasadzie działa serwis MEGA.IO

Obecnie nie mam tam premki, ale możesz spróbować przy pomocy aplikacji haruhi-dl. (Files · master · Laura x Domiś / haruhi-dl · GitLab)
Projekt, co prawda jest zakończony, bo wspiera teraz yt-dlp, ale nie zaszkodzi spróbować. Module ekstraktora cda.py widzę, że jest obsługiwane logowania OAuth do cda i wykonuje jakieś operacje dekodowania.

Jak zainstalujesz to w katalogu aplikacji w cmd.exe:
`haruhi-dl.exe „link_do_filmu_cda_premium” -u „twój_login” -p „twoje_hasło”

Pewnie jeszcze ffmpeg trzeba będzie doinstalować, bo nie jest dołączony (wystarczy tylko binarki przekopiować do katalogu z aplikacją)