witam, czy ktos zna oficjalna strone telefonu CECT P168? stalem sie wlascicielem tego iphone’a i chcialbym sie o nim wiecej dowiedziec… z gory dzieki
:sciana: stary jakiego iPhona?!, przecież to Chińska podróba i nic więcej. Cokolwiek na temat tego czegoś będzie trudno znaleźć, a o serwisowaniu przedmiotów zza muru już nie wspomnę :x W sumie oni nazwali to tPhone
poszukaj czegoś tutaj:
bał bym się kupić takiego chińczyka w worku… Wolał bym już coś licytować typu p990i/HTC/SPV na windows mobile lub symbianie…
wiesz, ale ja tam nie narzekam poza tym telefony zmieniam co tydzien wiec nie widze problemu :lol:
a od razu Andrew34 nie musiales mnie jechac… [-X
spoko Tylko wyjaśniłem i mam nadzieję, że link się przydał jakoś…
przydał się dzięki wielkie… pozdro
ale jak ci się coś zrąbie to możesz go wyrzucić bo żaden serwis ci go nie zrobi…
i tak miał być tylko tydzień
słyszałem że te telefony są dosyć wytrwałe w miare możliwośći heh:) ale planuje zmienić na SPV m3000
ale jak pójdzie np. taśma LCD albo głośnik albo końcówka mocy to nikt ci tego nie zrobi
klopas - jak ma pójść w tym Fonie taśma skoro on nie jest rozsuwany… Ty chyba nie do końca wiesz o jakim telefonie jest mowa… :lol: :lol: :lol: :lol:
kumplowi poszła taśma w w810i… i wiem o jaki fon chodzi… z taśmą to był przykład…
Ty też się popisałeś :lol:
myślisz, ze tylko w sliderach, czy klapkach są z taśmami problemy?
Oczywiście telefony takie mają większe prawdopodobieństwo, ale w zwykłych cegiełkach też może pójść, więc nie pisz bzdur.