CECT P168 oficjalna strona

witam, czy ktos zna oficjalna strone telefonu CECT P168? stalem sie wlascicielem tego iphone’a i chcialbym sie o nim wiecej dowiedziec… z gory dzieki :slight_smile:

:sciana: stary jakiego iPhona?!, przecież to Chińska podróba i nic więcej. Cokolwiek na temat tego czegoś będzie trudno znaleźć, a o serwisowaniu przedmiotów zza muru już nie wspomnę :x W sumie oni nazwali to tPhone :smiley:

poszukaj czegoś tutaj:

http://www.cect.prv.pl/news.php

bał bym się kupić takiego chińczyka w worku… Wolał bym już coś licytować typu p990i/HTC/SPV na windows mobile lub symbianie…

wiesz, ale ja tam nie narzekam poza tym telefony zmieniam co tydzien wiec nie widze problemu :lol:

a od razu Andrew34 nie musiales mnie jechac… [-X

spoko :wink: Tylko wyjaśniłem i mam nadzieję, że link się przydał jakoś…

przydał się dzięki wielkie… pozdro

ale jak ci się coś zrąbie to możesz go wyrzucić bo żaden serwis ci go nie zrobi…

i tak miał być tylko tydzień :wink:

słyszałem że te telefony są dosyć wytrwałe w miare możliwośći heh:) ale planuje zmienić na SPV m3000

ale jak pójdzie np. taśma LCD albo głośnik albo końcówka mocy to nikt ci tego nie zrobi :stuck_out_tongue:

klopas - jak ma pójść w tym Fonie taśma skoro on nie jest rozsuwany… Ty chyba nie do końca wiesz o jakim telefonie jest mowa… :lol: :lol: :lol: :lol:

kumplowi poszła taśma w w810i… i wiem o jaki fon chodzi… z taśmą to był przykład…

@Arobmw7

Ty też się popisałeś :lol:

myślisz, ze tylko w sliderach, czy klapkach są z taśmami problemy?

Oczywiście telefony takie mają większe prawdopodobieństwo, ale w zwykłych cegiełkach też może pójść, więc nie pisz bzdur.