Wychodzi na to że w umowie na dwa lata mam internet:
8 mb- za 49zł
16 mb- za 48 zł
a 24 mb za-55 zł
Czy nikt nic nie pomylił (albo ja)?
W tp jest przecież internet 10 mb za 69,57 zł a do tego dochodzi opłata za linię 29,24 zł . Że tak powiem ■■■??? Może mi ktoś to wytłumaczyć (jak coś strona z tp https://www.orange.pl/prt/pl/order/zamo … 0&gift=225) (to ostatnio połączyło się z orange czy jak? Bo wpisuję tp.pl a tu orange :D)
No raczej nie ściemniają, a TP teraz Orangutan, lub zgniła pomarańcza walą se w H… Z tym naliczaniem za kabel!! ale co poradzisz jak mieszkasz na wiosce i małym mieście to wielkiego wyboru nie ma
Nie tak do końca, ta opłatę wymusił UOK gdzie zmusił Byłe TP do rozdzielenia telefonu i neta , i wtedy se tp zrobiło opłatę za utrzymanie kabla 39zł bodajże heheh
dzis bardziej opłacalne to zawieszenie telefonu niz opłata za utrzymanie kabla
TP/Orange w wielu regionach (małe miasta/wsie) nie ma żadnej konkurencji, więc zawyżają ceny.
W Vectrze nie opłaca się brać “internet z wi-fi”, bo ma ograniczenia do 2 urządzeń, więc i tak w większości przypadków trzeba dokupić własny router z wifi.
Jeśli nie ma podłączonego kabla od kablówki, trzeba w ich biurze się dowiedzieć czy w konkretnym przypadku to możliwe. Jeśli w budynku już ktoś ma kablówkę, lub przynajmniej kabel idzie w studzience na pobliskim chodniku, to dołączą, a dalej to różnie, może im się nie opłacać.
W Wectrze można mieć też telefon stacjonarny, przenieść numer od innego operatora. Umowę z TP można zerwać bez konsekwencji, jeśli nie jest na czas określony.