Ceny polaczen telefonicznych do innych krajow

Mam telefon w Orange w Twoim Mixie i chciałbym wiedzieć ile kosztuje minuta połączenia oraz sms do Bułgarii w roamingu i bez niego. Szukałem na stronie Orange ale nie mogłem tego znaleźć. Proszę o pomoc.

Z Polski do Bułgarii ??Jeśli z Polski do Bułgarii to wg. cennika polskiego , czyli sms 20 gr a rozmowa 80 , a jeżeli chcesz korzystać z roamingu z Bułgarii to polecam ci dzwonić przez kod *123*0048 numer abonenta # później zadzwoni do ciebie nr. 501999999 odbierzesz i gadasz , to kosztuje 2 zł za minutę i wysłanie sms tez 2 zł , a natomiast bez użycia kodu to 8 zł za minutę wychodzących , 4 zł przychodzące za min i sms 2 zł.Jeśli chcesz dzwonić na stacjonarne to lepiej dzwon z budek , z poczty , jest taniej,za około 20 minut rozmowy zapłaciłem 5 lv

aha dodam jeszcze ze jak abonent ma roaming i przebywa w Bułgarii a ma tel na kartę i poniżej 4zł na niej to nie zadzwonisz do niego.Pamiętaj ze dzwoniąc do kogoś w roamingu np. do Bułgarii to ty płacisz wg.stawki normalnej a osoba odbierająca ponosi koszt 4 zł za minutę.